Benzeri bekarken başıma gelmişti sürekli kahverengiye dönük akıntı ve pıhtı vardı idrar yollarında iltihap var demişti drmerhaba arkadaslar
Ayın 3ünde regl olmustum
İlk dört gün mormal sürüyo daha sonra ayın13üne kadar kahverengi seklinde geldi
Buraya kadarı normal bi durum bende
İki gündür yumurta akı kıvamında(cok afedersiniz) akıntı geliyodu cok fazla
Yumurtlama dönemi diye düşündüm
Fakat bugun wc de akıntıyla beraber kan da geldi
Bu meyin nesi,böyle bişey yasayan varmı
Hemen aklıma rahmimde yara mı var acaba sorusu geliyo
Doktora gitmek mantıklı ama ya şu çatal korkusu
İdrar yollarına razıyım yeterki rahimle işgili sıkıntı cıkmasın yaBenzeri bekarken başıma gelmişti sürekli kahverengiye dönük akıntı ve pıhtı vardı idrar yollarında iltihap var demişti dr
Bak ben sana kendimdeki belirtileri tam anlatayım önce kahverengi akıntı ama koyu kahve 1 hafta boyunca regl ağrısı gibi ağrı ama aşırı değil en son da wc çıkınca hafiften yanmaİdrar yollarına razıyım yeterki rahimle işgili sıkıntı cıkmasın ya
Neyse bir hafta bekleyeyim gecmezse mecbur doktor yolu görünür
Peki sendeki kahve akıntı normal bi zamanda mı geliyoduBak ben sana kendimdeki belirtileri tam anlatayım önce kahverengi akıntı ama koyu kahve 1 hafta boyunca regl ağrısı gibi ağrı ama aşırı değil en son da wc çıkınca hafiften yanma
Normal zamanda oluyordu 1 hafta regl gibi sürüyorduPeki sendeki kahve akıntı normal bi zamanda mı geliyodu
Mesela bendeki adetle beraber.yani üç dört gün kanama sürüyo sonra bir hafta koyu kahve lekeler
Peki sendeki kahve akıntı normal bi zamanda mı geliyodu
Mesela bendeki adetle beraber.yani üç dört gün kanama sürüyo sonra bir hafta koyu kahve lekeler
Ewet işte temizlendim.akıntı normale döndü.yumurtlama zamanı akıntısı gibi yumurta akı kıvamında kanla karısık geldi.kan olması kafamı karıstırdı.İyi de bu dediğin temizlenme dönemi değil mi zaten? Benim de 3 gün kanamam olur, kalan bir haftada lekelenme sürerdi. Toplamda 10 günü bulurdu abdest almam.
Ewet işte temizlendim.akıntı normale döndü.yumurtlama zamanı akıntısı gibi yumurta akı kıvamında kanla karısık geldi.kan olması kafamı karıstırdı.
O cataldan hiç korkma hiç acimiyormerhaba arkadaslar
Ayın 3ünde regl olmustum
İlk dört gün mormal sürüyo daha sonra ayın13üne kadar kahverengi seklinde geldi
Buraya kadarı normal bi durum bende
İki gündür yumurta akı kıvamında(cok afedersiniz) akıntı geliyodu cok fazla
Yumurtlama dönemi diye düşündüm
Fakat bugun wc de akıntıyla beraber kan da geldi
Bu meyin nesi,böyle bişey yasayan varmı
Hemen aklıma rahmimde yara mı var acaba sorusu geliyo
Doktora gitmek mantıklı ama ya şu çatal korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?