İlk defa yaşadığım adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ciela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ciela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
1.046
3.044
133
Istanbul
Merhaba.
19 yaşındayım, kendimi bildim bileli adet dönemim hep düzenliydi, 28 günde bir olurum. 1 gün bile aksamazdı normalde ama bu ay 1 haftaya yakın olacak gecikti hala olmadım. Her yerim ödem tuttu. Herhangi bir stres yapma veya ilaç kullanma durumum da yok, neden böyle olmuş olabilir? Sıkıntı yaptım kendime ister istemez

Şimdiye kadar çok düzenli olup bi anda bıçak keser gibi gecikmesi normal bi durum değil tabiki.. Ben de PCOS olduğumu senin yaşındayken öğrenmiştim. Adetin de gelmemişken hemen bi doktora git.

Şimdiye kadar çok düzenli olup bi anda bıçak keser gibi gecikmesi normal bi durum değil tabiki.. Ben de PCOS olduğumu senin yaşındayken öğrenmiştim. Adetin de gelmemişken hemen bi doktora git.

Yaklaşık 7-8 ay önce sivilce vb şikayetlerden dolayı gittim kadın doğuma. Hormonlarımda veya ultrasonda bir sorun yoktu her şey normal dedi. Sonradan PCOS gelişmiş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…