Gebeliğe Hazırlık İlk defa yapıyorum lütfen yardım 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melodilove

Benim hâla bir umudum var 🍃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
317
186
53
Merhaba arkadaşlar regl döngüm 30 gün ve gebelik için telefon programı kullanmaktaydım ona göre de günlerimi değerlendiriyor zannediyordum kendimi ve neden olmuyor diye yiyip bitiriyordum bu ay oyle olmasın diye ovulasyon testi aldım adetim biteli 7.günündeyim ve bugün yenile hatta testi uyguladım (sıvı dikkatini bilmediğimden bi kere su içtim 1 saatin içinde sadece ) ama sıkışık fln değildim bunuda belirteyim ve test sonucum bu şekilde şimdi ne olmuş oluyor lütfeeeeennnn yardım

Pozitif ama sıvıyı testi yapmadan 1 bucuk saat önceden bırak ve telefında ki uygulamalar yanlış gösterir hep adetinin ilk günü ne zamandı

Yumurtlama baslamıs hadı gozun aydın guzel değerlendir

Pozitif ama sıvıyı testi yapmadan 1 bucuk saat önceden bırak ve telefında ki uygulamalar yanlış gösterir hep adetinin ilk günü ne zamandı
Aynen canım bilmedigimden bi yudum su almıştım bı dahakine daha dikkatlu olacagım , adetin ilk günü 16.temmuzdu şuan biteli 3 gün oldu adetin bu kadar çabuk olması şaşırttı beni çunkü 30günde adet oluyorum

Yumurtlama zamanı değişir ki hatta iki kere bile yumurtlama olur takvimler otamatik hedapladıgı ıcın onlara guvenme

Bende enson martin 7sinde adet olmustum ve 14unde bitmisti.simdi sat a gore 19+4 olmam gereken yerde 18+4e gore gorunuyor ultrasonda.yani bebisim 14 une gore gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…