İLK DEFA TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIM SÜREÇ HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ LÜTFEN 🙏🏻

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü tüp bebek için kontrole gideceğim. 25 yaşında çikolata kisti hastasıyım amh 1.07 3 aşılamam var negatif artık son olarak tüp bebeğe geçecez. Süreç nasıl işliyor kaç gün sürüyor neler yapılıyor bilgi verir misiniz lütfen çok acemiyim.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle süreç kişiye uygulanacak protokole göre değişiklik gösteriyor. Reglin ilk 3 günü icinde kontrole gidip yumurta gelistirme işleminiz başlıyor öncelikle evde karından iğne yapıyorsunuz yeterli olgunluga geldiğinde yumurta toplama az bi anestezi verilerek yapılıyor,yumurta toplamadan sonrada zaten 5 gün icinde embriyolar gelistirilip transfer sürecine giriyorsunuz. Hersey cok yolundaysa 1 adet döngüsü ile başlayıp 2.adete girmeden transferiniz olmuş oluyor

Çok teşekkür ederim benim kontrolüm 4. Güne denk gelecek bi sıkıntı veya aksama olur mu acaba

Çok teşekkür ederim benim kontrolüm 4. Güne denk gelecek bi sıkıntı veya aksama olur mu acaba
Beni doktorum hep ilk 3 gün icinde çağırıyor 4. Güne kalmasını istemiyor 4.gune kalacaksa bir sonraki aya kalıyor. İsterseniz onu bi teyit edin riske atmamış olmak adına

Beni doktorum hep ilk 3 gün icinde çağırıyor 4. Güne kalmasını istemiyor 4.gune kalacaksa bir sonraki aya kalıyor. İsterseniz onu bi teyit edin riske atmamış olmak adına
Yaa o zaman sıkıntı ama benim 3. Gün pazara denk geliyor birde mersinden İstanbul'a gideceğim yarına da yetişemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…