• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa trenyol sipariş verdim ama umduğum kaliteyi bulamadım

yavrum ama sen yanlış yapmışsın:38:
vaad edilen tarihi 1 gün bile geçse, çökeceksin tepelerine.
tedarik edemediler diye iptal edecekler işlemi, sana da özür baabında 20 tl çek verecekler.
eğer müşteri ses çıkarmazsa, ürünün tedarik edilmesini bekliyorlar ki bu da dediğin gibi çok zaman alıyor.

benide 2 hafta tedarikciden geliyor diye beklettiler 2 kez mail attim bugun urunu iptal etmisler geri vermisler parayi bide 20 tl hediye ceki bende aradim actim agzimi yumdum gozumu urunum alamiyrosunuz ne halt etmeye satiyorsunuz diye bide boyle bahtsizlik olurmu ya iki seferdir alamadim ama inadim inat yine kesin giricek indirime ayni ayakkabiyi yine alicam ya botu okadar beyendimki sinir oluyorum boyle olunca bahtsiz bedevi modundayim vallaha bide ceki 30 gun icinde kullanmam laizmmis umairm indirime yine girerde alirim.

yavrum ama sen yanlış yapmışsın:38:
vaad edilen tarihi 1 gün bile geçse, çökeceksin tepelerine.
tedarik edemediler diye iptal edecekler işlemi, sana da özür baabında 20 tl çek verecekler.
eğer müşteri ses çıkarmazsa, ürünün tedarik edilmesini bekliyorlar ki bu da dediğin gibi çok zaman alıyor.

Haklısın canım , ben yanlış yaptım
Basiretimmi bağlandı ne oldyusa , hiç birşey yapmadım
Mal gibi siparişimin gelmesini bekledim :27:
Şimdide hiç bakıp alışveriş yapasım gelmiyor :19:

bu gibi mağzalardan ancak bildiğim markaların ürünleri varsa almaya çalışıyom artık. diğer sitelerle kıyaslama çok yapıyom. ayrıca bazı ürünlerin fiyatlarının önce şişirilip sonra düşürüldüğünü düşünüyorum nedense. öyle ürünler var ki indirilmemiş haline gülüyorum açıkçası. bu parayı buna kim verir acaba diye . sizde bildiğiniz markaları tercih etmeye çalışırsanız daha az sorun yaşarsınız gibime geliyo

Back