Bende almayı düşündüm fakat bu yazılanlardan sonra vazgeçtim.Ayakkabı alan var mı acaba ??
trendyoldan birkaç aydır aralıklarla alışveriş yaptım. açıkçası memnun kalmadığım ürün yok. tam istediğim şekilde ve umduğumdan da güzel buldum diyebilirim. benim bu aralar takıldığım sepetteki bir ürünü almadan ya da sepeti boşaltmadan başka bir ürün alamamak! birkaç dakika aralıkla iki ayrı ürün için iki ayrı kargo parası ödedim. trendyol bu sistemi değiştirmezse alışveriş yapmaktan vazgeçmeyi düşünüyorum sırf bu sebepten...
iki tane converse siparişi vermiştim, bugün elime geçti ayakkabılar. ikisinin de beyaz burun kısımları boyalı. sanki lacivertmiş de üzerine beyaz boyanmış, fırça izi kalmış gibi çizgi çizgi. silmeye çalıştım belki çıkan bir lekedir diye, çıkmadı tabii...
fiyatı uygun aldığım için iade etmeyi düşünmüyorum ama bir daha sipariş vermeyi de düşünmüyorum...
bende bahtsizlardanim bambiden bir bot aldim kendi numaram ama bambinin kalibi kucukmus ilk urunu geri gonderdim ve arayip dedimki yani ayakkabi riskli bir durum o yuzden ayak olcularini kaliplarini alin firmalardan cunku ben cin dede siparis veriyorum ta cinden dogru geliyor burda sorun var neyse bambi yine indirime girdi yine alayim dedim bu seferde 3 hafta olmasina ragmen urun bambide yokmus cildirdim o zaman niye satiyorsun niye koyuyorsun deli olucam para yine iade ama inatim o ayakkabiyi alicam cok sinirim bozuldu ya 2 aydir bir alamadim ayakkabiyi boyle sye gormedim ah ah elin cinlisi bile daha iyi en azindan stoklarimizda yok diyor
Kargoyla ilgili sorunu bende yaşadım ne yazıkki
Söyledikleri tarihte de gelmemişti kargom , söyledikleri tarihten çok çok sonra geldi
Hatta bir ara ümidi bile kesmiştim , artık gelmez diye
Zaten ondan sonrada ne trendyoldan alışveriş yaptım nede girip sayfasına baktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?