İlk defa trenyol sipariş verdim ama umduğum kaliteyi bulamadım

kızlar bende ilk defa trendyoldan elbise aldım.umarım benim aldığım elbisede beden problemi olmaz.çünkü ben L beden giyiyorum.eğer ki büyük beden gelirse ne yapıcam o elbiseyi.aldığım elbise Vizon Elbise 5623 (3) ((No Color), 3)

Bende almayı düşündüm fakat bu yazılanlardan sonra vazgeçtim.Ayakkabı alan var mı acaba ??

kızlar bende birkaç kez alışveriş yaptım ama ürünler gerçekten resimlerde olduğu gibi geldi bedende falanda sıkıntı yaşamadım.. trendyol aracı firma belki aldığınız markanın ürünleri kötü olabilir. bir de süre olarak uzun sürdü demişsiniz kampanya bitiminden sonraki bi hafta içinde kargolanacaktır yazıyo o yüzden ben hemen gelmiyeceğini bilerek aldım.. inşallah bi daha alışveriş yaparsanız sorun yaşamassınız.. :26::26:

trendyoldan birkaç aydır aralıklarla alışveriş yaptım. açıkçası memnun kalmadığım ürün yok. tam istediğim şekilde ve umduğumdan da güzel buldum diyebilirim. benim bu aralar takıldığım sepetteki bir ürünü almadan ya da sepeti boşaltmadan başka bir ürün alamamak! birkaç dakika aralıkla iki ayrı ürün için iki ayrı kargo parası ödedim. trendyol bu sistemi değiştirmezse alışveriş yapmaktan vazgeçmeyi düşünüyorum sırf bu sebepten...

kesinlikle katılıyorumm

arkadaslar sipariş vermiştim geldi onlarda;mixray aldım ben yine biri pudra pembe uzun elbise;diğeri dantel yelekli tunik elbiseydi;çok memnun kaldım;elbise m-l tunik standarttı.özenle kutulanmış;askıları içindeydi..ikinci alışverişimi sorunsuz tamamladım.benzer bir sitede mark.pijama takımı aldım ilk defa;10 lira çek verdiler;o gün kargo bedavaydı.29 liraya almış oldum ama o henüz gelmedi.o gelince de yardımcı olmak açısından fikirlerimi yazarım:)

Son düzenleme:
trendyoldan aldığım elbise geldi.bir sorun yaşamadım.bedeni rengi resimdeki gibiydi.tek sorun kargosu.o da kampanya bittikten 1 hafta sonra yolluyorlar.geç geliyor.ben memnun kaldım.ona benzer başka bir siteden daha alışveri yaptım.aynı sistem onlarda var.kargo geç geliyor.bakalım o ürüler nasıl çıkacak.ben iki siteden de hediye çeki kazanmıştım onlarla alışveriş yaptım.

Aynı gün 2 gömlek aldım. Biri hemen geldi çok iyi, diğerini ise hem çok geç hem de defolu gönderdiler. Yakasında makas kesiği ve arkasında dikiş hatası var.

Geri gönderdim daha ellerine ulaşmadı bakalım ne olacak.

Ayrıca mail atmıştım iade yapmak istiyorum diye bana varsa degişim, yoksa iade yapılacak diye mail geldi.

arkadaşlar,trendyol da aldığınız ürünlerin hangi markalarında beden ve kalite sorunu yaşadığımızı paylaşırsak hepimiz için faydalı olacak diye düşünüyorum. fikir edinmemiz açısından...teşekkürler..

ya milleeeeet.ben bi bluz almıstım trendyoldan ve dün kargo elime geçti.aslında ablama hediye almıstım ve ablam paketi açınca onun istediği ürün olmadığını gördü üzerindede bir baska kisinin ismi yazıyodu.kısaca karısmıs siparisler bir baska birinin siparisi bana benimkide baskasına gitti allah bilir nerde.neyse yanlıs gelen ürünü kargoya verdik ama benimki ortalarda yok ne yapıcam ben.giden kisi umarım insaflı biridirde kargoya verir çünkü paketin üstünde adresim numaram yazıyo.en azından bize gelen paketin üstünde kadının ismi numarası ve adresi yazıyodu

iki tane converse siparişi vermiştim, bugün elime geçti ayakkabılar. ikisinin de beyaz burun kısımları boyalı. sanki lacivertmiş de üzerine beyaz boyanmış, fırça izi kalmış gibi çizgi çizgi. silmeye çalıştım belki çıkan bir lekedir diye, çıkmadı tabii...

fiyatı uygun aldığım için iade etmeyi düşünmüyorum ama bir daha sipariş vermeyi de düşünmüyorum...

ara ara netten alışveriş yapıyoruz

şimdiye kadar ne gönderilen ürünlerde nede kargoyla ilgili ,aldığımız hiçbişeyde sorun çıkmadı
10 gün önce trendyoldan bi elbise aldım
kalitesinden çok memnunum
bedenle de her hangi bi problem olmadı
takipteyim trendyol'u

Ben çok sık alışveriş yapıyorum trendyoldan cokta memnunum memnun olmadığım ürünlerini kullanmadan iade ediyorum zaten.. Yani hizmet konsunda hicbir sorun yasamadım..

Daha gecen hafta beyaz converse aldım.. Hiç bir hata kusur yoktu 69 liraya aldım..

bende bahtsizlardanim bambiden bir bot aldim kendi numaram ama bambinin kalibi kucukmus ilk urunu geri gonderdim ve arayip dedimki yani ayakkabi riskli bir durum o yuzden ayak olcularini kaliplarini alin firmalardan cunku ben cin dede siparis veriyorum ta cinden dogru geliyor burda sorun var neyse bambi yine indirime girdi yine alayim dedim bu seferde 3 hafta olmasina ragmen urun bambide yokmus cildirdim o zaman niye satiyorsun niye koyuyorsun deli olucam para yine iade ama inatim o ayakkabiyi alicam cok sinirim bozuldu ya 2 aydir bir alamadim ayakkabiyi boyle sye gormedim ah ah elin cinlisi bile daha iyi en azindan stoklarimizda yok diyor

bende bahtsizlardanim bambiden bir bot aldim kendi numaram ama bambinin kalibi kucukmus ilk urunu geri gonderdim ve arayip dedimki yani ayakkabi riskli bir durum o yuzden ayak olcularini kaliplarini alin firmalardan cunku ben cin dede siparis veriyorum ta cinden dogru geliyor burda sorun var neyse bambi yine indirime girdi yine alayim dedim bu seferde 3 hafta olmasina ragmen urun bambide yokmus cildirdim o zaman niye satiyorsun niye koyuyorsun deli olucam para yine iade ama inatim o ayakkabiyi alicam cok sinirim bozuldu ya 2 aydir bir alamadim ayakkabiyi boyle sye gormedim ah ah elin cinlisi bile daha iyi en azindan stoklarimizda yok diyor

Kargoyla ilgili sorunu bende yaşadım ne yazıkki
Söyledikleri tarihte de gelmemişti kargom , söyledikleri tarihten çok çok sonra geldi
Hatta bir ara ümidi bile kesmiştim , artık gelmez diye
Zaten ondan sonrada ne trendyoldan alışveriş yaptım nede girip sayfasına baktım..

bambiden dünyanın ayakkabısını aldım trendyoldan
tam ayak numaram uyuyor,kalıp sorunu hiç yaşamadım:26:

yavrum ama sen yanlış yapmışsın
vaad edilen tarihi 1 gün bile geçse, çökeceksin tepelerine.
tedarik edemediler diye iptal edecekler işlemi, sana da özür baabında 20 tl çek verecekler.
eğer müşteri ses çıkarmazsa, ürünün tedarik edilmesini bekliyorlar ki bu da dediğin gibi çok zaman alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…