yarın hemen ara canım.
telefonlara mutlaka cevap veriyorlar.
ya da facebook'dan üye ol trendyol'a.
duvar kısmına yaz,sipariş numaranı.
hala gelmedi de.
hemen geri dönerler emin ol.
vaad ettikleri tarihler içinde teslimat yapamazlarsa, (siteden değil tedarikçi firmadan kaynaklı sorunlar olabiliyor) hediye çeki veriyorlar.
bide gelmeden 2. siparişidfe verdim yaw:86::86::86::86: pazartesi gelmesse canım arıyorum ztn direkkk
walla dediğim gibi ben asla sorun yaşamadımki her şeyden almışlığım vardır.kot,çamaşır,saat,ayakkabı bile...
şaşırdım burda okuduklarıma
benim aldığım ürünlede berbat çıktı s benden aldım hepsini ama sanki l benden m olsa ona razıydımama l yi kim giyecek yaww bide öyle kalitesiz ki rast gele bi kumaştan dikilmiş içim resmen manzara gibi ortada şimdi geri versem uğraşcamm diyee düüşündüm en iyisi temzilk fln yaparken giyerim diye geri vermedimm şimdii onlar benim temizlk kıyafetim oldu ama şöyle bişyde var erkek arkadaşımada ordan aldım ve onun kilerr son derce kaliteliiiiydi ve paketi alçınca şok oldummmm erkeklerin tepkisinden korkuyo olsalar gerek
bende geçen ay trendyoldan bir elbise aldım .elbisenin üzerinde etiket dahi yoktu.kumaşı desen daha giymeden tüylenmiş gibiydi.sanki gidip penyecide alelacele diktirilmiş gibi bi havası vardı.yani kısaca kalite sıfırdı.ben 40 beden giyiyorum .elbiseyide 40 beden sipariş verdim.ama sanki 40 değilde 46 beden gibi çok büyük bir elbise geldi.hemen ertesi günü iade ettim.valla açıkçası bidaha alışveriş yapmayada korkuyorum trendyoldan.çünkü büyük hayal kırıklığı yaşadım
Bende geçen hafta saat sipraiş ettim.
hem bana,hem kardeşime,hem erkek arkadaşıma.
Daha önce saat alan varmı?umarım kaliteli çıkar kızlar. :80:
şuan sipariş işlemleri tamamlandı yazıyor.
ben aldım.
ween marka
çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?