İlk defa trenyol sipariş verdim ama umduğum kaliteyi bulamadım

bide gelmeden 2. siparişidfe verdim yaw:86::86::86::86: pazartesi gelmesse canım arıyorum ztn direkkk

bide gelmeden 2. siparişidfe verdim yaw:86::86::86::86: pazartesi gelmesse canım arıyorum ztn direkkk

walla dediğim gibi ben asla sorun yaşamadım ki her şeyden almışlığım vardır.kot,çamaşır,saat,ayakkabı bile...
şaşırdım burda okuduklarıma

walla dediğim gibi ben asla sorun yaşamadım ki her şeyden almışlığım vardır.kot,çamaşır,saat,ayakkabı bile...
şaşırdım burda okuduklarıma

sen şanslı üyelerdensin o zmna eğer pazartesi hiç aramadan gelrise bende devm edicem canım. beğendiğim bir sürü sey var şuan ama terddütte olduğum için almıyorum inş. dediğin gibi olur

bende 2 tane çanta,elbise aldım çokta memnun kaldım.cuma günü 3 elbise daha siparişi verdim.

bende converse almayı düşünüyordum almasam mı ki ya:26::26:

Saç düzleştiricisi aldım... Çok güzel ve kaliteli. Tam zamanında geldi ayrıca.

Arkadaşımda şal, kol saati ve tişört aldı. Beklediğimden daha güzeldi. ve çok memnun kaldık. Biz teşekkür ederiyoruz trendyola :)

Bende geçen hafta 2 parça kıyafet aldım.Nasılsa gelecek diye gününe bakmamıştım siparişten 1 hafta kadar sonra geldi. Ürünler güzel trendyol ve kargo ile ilgili bi problemde yaşamadım.
Zaten ürünü beğenmezsen kapıdan iadede edebiliyosun yorulmadan alışveriş mis gibi:)

bende geçen ay trendyoldan bir elbise aldım .elbisenin üzerinde etiket dahi yoktu.kumaşı desen daha giymeden tüylenmiş gibiydi.sanki gidip penyecide alelacele diktirilmiş gibi bi havası vardı.yani kısaca kalite sıfırdı.ben 40 beden giyiyorum .elbiseyide 40 beden sipariş verdim.ama sanki 40 değilde 46 beden gibi çok büyük bir elbise geldi.hemen ertesi günü iade ettim.valla açıkçası bidaha alışveriş yapmayada korkuyorum trendyoldan.çünkü büyük hayal kırıklığı yaşadım

benim aldığım ürünlede berbat çıktı s benden aldım hepsini ama sanki l benden m olsa ona razıydım ama l yi kim giyecek yaww bide öyle kalitesiz ki rast gele bi kumaştan dikilmiş içim resmen manzara gibi ortada şimdi geri versem uğraşcamm diyee düüşündüm en iyisi temzilk fln yaparken giyerim diye geri vermedimm şimdii onlar benim temizlk kıyafetim oldu ama şöyle bişyde var erkek arkadaşımada ordan aldım ve onun kilerr son derce kaliteliiiiydi ve paketi alçınca şok oldummmm erkeklerin tepkisinden korkuyo olsalar gerek

karşı ödemeli geri yollarsan paranı iade ederler canım
uğraşısı yok

markası neydi canım?
aklımda bulunsun da o markadan ürün almayayım

ben geçen hafta sipariş verdim bi ürün için
söyledikleri tarihte geldi elime ve beklediğimden daha güzel ve kaliteli bi üründü
dönem dönem alışveriş yapmayı düşünüyorum artık beğeniyorum trendyolu

bende trendyol dan alışveriş yapıyorum ve umdugum gibi geliyor ürünler şuan için hayal kırılığına ugramadım inş uğramamda ...

Kızlar,
Ben de Hotiç kampanyasından beğenerek 2 tane sandalet almıştım.Birini bugün ilk defa giydim ve eve geldiğimde uç kısmının iç tarafında soyulma olduğunu gördüm.Tam bir hayal kırıklığı yaşadım, gözlerime inanamadım.Az önce siteye e-mail attım, bakalım ne diyecekler?Canım sıkıldı.

Bende geçen hafta saat sipraiş ettim.
hem bana,hem kardeşime,hem erkek arkadaşıma.
Daha önce saat alan varmı?umarım kaliteli çıkar kızlar. :80:
şuan sipariş işlemleri tamamlandı yazıyor.

kızlarrr sitedeki trendyol reklamında çıkan krem kahveli lacivetli çizgili açık ayakkabıların markası ne nerden bulabilirim trendyolda yok maalesef?

merhabalar, ben de ilk kez alışveriş yaptım, 2 tane elbise aldım, hem bedenleri hem kaliteleri tam istediğim gibi geldi. Başka alışverişler de yaparım gibime geliyor çünkü memnun kaldım çok.

selam kızlar;bende trendyola yıllardır bakan ama almaya cesaret edemeyenlerdendim.mixraydan armalı ince hırkalardan aldım iki tane;çok memnunum ve çok begeniliyor;dün de yine mixraydan pudra uzun elbise ve dantel yelekli bluz aldım;umarım iyi çıkar onlarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…