trendyoldan medyum beden elbise aldım ve az önce elbise elime ulaştı ve yemin ederim ki tam bir fiyasko üzerinde ne bir fiyat etiketi ufacık bir kutu içinde geldi ve en kötüsüde larc yada xlarc olan bedeni bana m beden diye yutturmuşlar üzerine kucuk bir M beden etiket yapıştırmışlar elbiseyi giydim benim gibi iki kişi daha girer içine bu nasıl saçmalıktır anlatamam gösterldiği gibi kesinlikle değil bos bol yaa kol altı bile göğsume iniyor resmen çok sinirliyim ben bu nasıl iade edecem bana yardım edin arkadaşlar nasıl iade edeceğimi
ben de siparş verecektim ama yazdıklarınızdan etkilendim, en iyisi iptal edeyim, böyle ciddiyetsiz durumlardan hiç hoşlanmam
canım trendyol iletişim ksmından(sitenin alt kısmında) mesaj gönder umarım yardımcı olurlar,ben de bugün s beden elbise aldım,inşallah benimkinde de sorun çıkmazhangi markaydı aldığın elbise canım?
canım ben 10 gün oldu alalı daha öncede elbise almıştım ama br sorun olmamıştı gayete beğenmiştim ama bu sefer ki çok bol geldi kol altı ve elbise çok bol etiket felan yok hiç minik bir m beden yapıştırmışlar yani sanki m beden değilde L XL Gibi duruyor iletişim bölümünden iade işlemlerini başlattım yarın gidip iade edecem
trendyoldan bır cok kez alısverıs yaptım
kalıtesınden fıyatlarından cok memnun kaldım
sıparıslerım bolumunde saatı saatıne kargo saatlerını gorebılıyorum
ve soyledıklerı gun ıcınde geldı sıparıslerım
en son 3 tane elbıse sıparıs verdım
20-31 arası gelıcegını soyluyor emınım kı gelıcekte
ayrıca begenmedıgınız urunu 7 gun ıcınde gerı gonderıp parasını gerı alabılırsınız
beden olayına gelıncede bunun trendyolla alakası yokkı markayla alakası var
kıaslarrrr bende bi sipariş verdim 17 martta ama sipariş işleri tamamlandı yazmasına rağmen hala orta bi ürün yokbide yetmiyomuş gibi gelemsini beklemeden 2. bi sipariş daha verdim eğer pazartesi ye kadar ilk siparişim gelmese bir daha alışveriş yapmıcam yaaa beğeniyosun alıyosunnnn gelmesi 3 hfata sürüyo hiç bişey anlamadım bu işten:83::83::83::83::83::83::83::83:
arkadaşlar ürünlerin orjinalliğinden şüpheliyim,orjinal marka ürünlerin heryerinde uzun etiketleri oluyor özellikle yan dikiş kısmında....bana gelen ürünlerin yaka kısmında dandik bir etiket var sadece...ve ürünler kalitesiz gerçekten...
hangi marka ki bu?trendyoldan medyum beden elbise aldım ve az önce elbise elime ulaştı ve yemin ederim ki tam bir fiyasko üzerinde ne bir fiyat etiketi ufacık bir kutu içinde geldi ve en kötüsüde larc yada xlarc olan bedeni bana m beden diye yutturmuşlar üzerine kucuk bir M beden etiket yapıştırmışlar elbiseyi giydim benim gibi iki kişi daha girer içine bu nasıl saçmalıktır anlatamam gösterldiği gibi kesinlikle değil bos bol yaa kol altı bile göğsume iniyor resmen çok sinirliyim ben bu nasıl iade edecem bana yardım edin arkadaşlar nasıl iade edeceğimi
ürünler,butiğin kapanış tarihinden sonra 1 hafta içinde yollanıyor canım.
yollanmazsa mutlaka özür telefonu + çeki veriyorlar.
bu konuda kesinlikle sorun yaşamadım,dolabımın yarısı trendyoldan.
canım 21 inde başlıyodu teslimat tarihim kaç gündür sipariş tmamladı yazıp duruyo yaw:82::82::82: benimde hoşuma gitti hani dandik gibi feln durmuyo resimlerde ama bilemömiyorum işte hala gelmediği için göremiyorum bu gidişe ne alaığımıda hatırlamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?