• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa trenyol sipariş verdim ama umduğum kaliteyi bulamadım

afra1685

Afra
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
264
23
118
Bursa
Merhaba ben geçen günlerde ürünlerinden birinde çanta beğenmiştim.Ve bunu almalıyım dedim:66:.Ama hayal kırıklığı yaşadım aldığım çanta yazlık bir üründü.Ama kumaşı o kadar sıradan bir kumaşla yapılmış ki anlatamam hemen yırtılacak cinsten zaten küçük çanta yani bide 65 tl den 20 tl ye inmiş hayır bu kumaşla yapılan çantayı nasıl oluyorda 65 tl satmışlar şaşırdım doğrusu.:63: YAni arkadaşlar kısacası pişman oldum aldığıma bu arada kargoyla 25 tl ye geldi çanta ..Güzel bir kazıklandım anlaşılan:41:

arkadaşım sana çok çok çok katılıyorumm:47: bu trendyola günlerdir göndermediğim mail kalmadı bu kadar kalitesiz bi şirket görmemiştim.ayın 6 sında oluşturdğum siparişim hala gelmedi kampanya bitiminden 1 gün snra dyolr ben 1 hafta sonra dye biliyordum ki o süre de çoktan geçti.bi mailde kargoya verildi diyorlar bir mailde verilecek diyorlar diğer mailde alakasız şeyler söylüyorlar.kargoyu aradım bilgi verdiler.19 unda çıkmış kargo dye ama ordan da takip edemiyorum trendyolda da bilgi yok birdaha alışveriş yapacağımı düşünmüyorum o siteden.anlayacağın çok dertliyim bu konu yüzünden...:47::47::58:

ben de siparş verecektim ama yazdıklarınızdan etkilendim, en iyisi iptal edeyim, böyle ciddiyetsiz durumlardan hiç hoşlanmam :50:

Değerli Üyemiz,

sipariş verdiğiniz ürünü beğenmemeniz durumunda ürünü karşı ödemeli olarak kolaylıkla bize iade edebilirsiniz, iade prosedürü hakkında detaylı bilgiyi sitemizde s.s.s bağlantısından alabilirsiniz.

ilginiz ve geri bildiriminiz için çok teşekkürler.

trendyoldan medyum beden elbise aldım ve az önce elbise elime ulaştı ve yemin ederim ki tam bir fiyasko üzerinde ne bir fiyat etiketi ufacık bir kutu içinde geldi ve en kötüsüde larc yada xlarc olan bedeni bana m beden diye yutturmuşlar üzerine kucuk bir M beden etiket yapıştırmışlar elbiseyi giydim benim gibi iki kişi daha girer içine bu nasıl saçmalıktır anlatamam gösterldiği gibi kesinlikle değil bos bol yaa kol altı bile göğsume iniyor resmen çok sinirliyim ben bu nasıl iade edecem bana yardım edin arkadaşlar nasıl iade edeceğimi

trendyoldan medyum beden elbise aldım ve az önce elbise elime ulaştı ve yemin ederim ki tam bir fiyasko üzerinde ne bir fiyat etiketi ufacık bir kutu içinde geldi ve en kötüsüde larc yada xlarc olan bedeni bana m beden diye yutturmuşlar üzerine kucuk bir M beden etiket yapıştırmışlar elbiseyi giydim benim gibi iki kişi daha girer içine bu nasıl saçmalıktır anlatamam gösterldiği gibi kesinlikle değil bos bol yaa kol altı bile göğsume iniyor resmen çok sinirliyim ben bu nasıl iade edecem bana yardım edin arkadaşlar nasıl iade edeceğimi

canım trendyol iletişim ksmından(sitenin alt kısmında) mesaj gönder umarım yardımcı olurlar,ben de bugün s beden elbise aldım,inşallah benimkinde de sorun çıkmaz :( hangi markaydı aldığın elbise canım?

ben de siparş verecektim ama yazdıklarınızdan etkilendim, en iyisi iptal edeyim, böyle ciddiyetsiz durumlardan hiç hoşlanmam :50:

bn 2 elbise 1 de nevresim sipariş verdim. bis orun olmadı vaktinde geldi. göründüğünden kaliteliydiler.:34:

canım trendyol iletişim ksmından(sitenin alt kısmında) mesaj gönder umarım yardımcı olurlar,ben de bugün s beden elbise aldım,inşallah benimkinde de sorun çıkmaz :( hangi markaydı aldığın elbise canım?

canım ben 10 gün oldu alalı daha öncede elbise almıştım ama br sorun olmamıştı gayete beğenmiştim ama bu sefer ki çok bol geldi kol altı ve elbise çok bol etiket felan yok hiç minik bir m beden yapıştırmışlar yani sanki m beden değilde L XL Gibi duruyor iletişim bölümünden iade işlemlerini başlattım yarın gidip iade edecem :14:

sonunda ürünlerim bugün geldi büyük bi kutuda göndermişler beğendim ben güzel ama çok geç ulaştı tek sorun bu.

canım ben 10 gün oldu alalı daha öncede elbise almıştım ama br sorun olmamıştı gayete beğenmiştim ama bu sefer ki çok bol geldi kol altı ve elbise çok bol etiket felan yok hiç minik bir m beden yapıştırmışlar yani sanki m beden değilde L XL Gibi duruyor iletişim bölümünden iade işlemlerini başlattım yarın gidip iade edecem :14:

canım daha güzelini alırsın :81: en azından iade işlemini başlatmışlar,bazı siteler çok uğraştırıyor :47:

trendyoldan bır cok kez alısverıs yaptım
kalıtesınden fıyatlarından cok memnun kaldım
sıparıslerım bolumunde saatı saatıne kargo saatlerını gorebılıyorum
ve soyledıklerı gun ıcınde geldı sıparıslerım
en son 3 tane elbıse sıparıs verdım
20-31 arası gelıcegını soyluyor emınım kı gelıcekte
ayrıca begenmedıgınız urunu 7 gun ıcınde gerı gonderıp parasını gerı alabılırsınız
beden olayına gelıncede bunun trendyolla alakası yokkı markayla alakası var

Son düzenleme:
trendyoldan bır cok kez alısverıs yaptım
kalıtesınden fıyatlarından cok memnun kaldım
sıparıslerım bolumunde saatı saatıne kargo saatlerını gorebılıyorum
ve soyledıklerı gun ıcınde geldı sıparıslerım
en son 3 tane elbıse sıparıs verdım
20-31 arası gelıcegını soyluyor emınım kı gelıcekte
ayrıca begenmedıgınız urunu 7 gun ıcınde gerı gonderıp parasını gerı alabılırsınız
beden olayına gelıncede bunun trendyolla alakası yokkı markayla alakası var

aslında dediğin gibi fiyatları çok uygun kalitesini bilmiyorum, sipariş verecektim sonra şikayetleri okuyunca iptal etmiştim, o beden olayında da haklısın, markaya göre değişiyor, benim bedenim türk standartlarındaki S beden (M giydiğim çok nadirdir), ama avrupa mallarında en küçüğü bile bana olmuyor, malum bedenleri büyük, Türk standartına uygun bir tipteki hatun Avrupa'nın çocuk reyonundan giyinir anca :9:

arkadaşlar ürünlerin orjinalliğinden şüpheliyim,orjinal marka ürünlerin heryerinde uzun etiketleri oluyor özellikle yan dikiş kısmında....bana gelen ürünlerin yaka kısmında dandik bir etiket var sadece...ve ürünler kalitesiz gerçekten...

ben adidas tshirt aldımm hem orjinal hemde gecikince aradığımda tedarik aşamasında şu gün gelir dediler ve aynen de öyle oldu ben çok memnun kaldımm

kıaslarrrr bende bi sipariş verdim 17 martta ama sipariş işleri tamamlandı yazmasına rağmen hala orta bi ürün yok:20::20::20: bide yetmiyomuş gibi gelemsini beklemeden 2. bi sipariş daha verdim eğer pazartesi ye kadar ilk siparişim gelmese bir daha alışveriş yapmıcam yaaa beğeniyosun alıyosunnnn gelmesi 3 hfata sürüyo hiç bişey anlamadım bu işten:83::83::83::83::83::83::83::83:

kıaslarrrr bende bi sipariş verdim 17 martta ama sipariş işleri tamamlandı yazmasına rağmen hala orta bi ürün yok:20::20::20: bide yetmiyomuş gibi gelemsini beklemeden 2. bi sipariş daha verdim eğer pazartesi ye kadar ilk siparişim gelmese bir daha alışveriş yapmıcam yaaa beğeniyosun alıyosunnnn gelmesi 3 hfata sürüyo hiç bişey anlamadım bu işten:83::83::83::83::83::83::83::83:

ürünler,butiğin kapanış tarihinden sonra 1 hafta içinde yollanıyor canım.
yollanmazsa mutlaka özür telefonu + çeki veriyorlar.
bu konuda kesinlikle sorun yaşamadım,dolabımın yarısı trendyoldan.

arkadaşlar ürünlerin orjinalliğinden şüpheliyim,orjinal marka ürünlerin heryerinde uzun etiketleri oluyor özellikle yan dikiş kısmında....bana gelen ürünlerin yaka kısmında dandik bir etiket var sadece...ve ürünler kalitesiz gerçekten...

benim aldıklarımla hep orjinal etiketler/kartlar vardı.
aldığınız butik markasının dandikliği o muhtemelen.

hangi marka ki bu?
dünya kadar şey aldım hiç böyle bi sorun yaşamadım...
ürünlerin hepsi etiketli,özel kutularında geldi
aldığım elbiselerin ise askılarını bile yolladılar
yanında da teşekkür kartı oluyor her kargomda...

kargolarım da hep gününde geldi:nazar:

ürünler,butiğin kapanış tarihinden sonra 1 hafta içinde yollanıyor canım.
yollanmazsa mutlaka özür telefonu + çeki veriyorlar.
bu konuda kesinlikle sorun yaşamadım,dolabımın yarısı trendyoldan.

canım 21 inde başlıyodu teslimat tarihim kaç gündür sipariş tmamladı yazıp duruyo yaw:82::82::82: benimde hoşuma gitti hani dandik gibi feln durmuyo resimlerde ama bilemömiyorum işte hala gelmediği için göremiyorum bu gidişe ne alaığımıda hatırlamıcam:60::60::60::60:

canım 21 inde başlıyodu teslimat tarihim kaç gündür sipariş tmamladı yazıp duruyo yaw:82::82::82: benimde hoşuma gitti hani dandik gibi feln durmuyo resimlerde ama bilemömiyorum işte hala gelmediği için göremiyorum bu gidişe ne alaığımıda hatırlamıcam:60::60::60::60:

yarın hemen ara canım.
telefonlara mutlaka cevap veriyorlar.
ya da facebook'dan üye ol trendyol'a.
duvar kısmına yaz,sipariş numaranı.
hala gelmedi de.
hemen geri dönerler emin ol.
vaad ettikleri tarihler içinde teslimat yapamazlarsa, (siteden değil tedarikçi firmadan kaynaklı sorunlar olabiliyor) hediye çeki veriyorlar.

Back