Saç Rengi ve Saç Boyama ilk defa söz dinlemeyerek olumlu sonuç aldım bi bakın arkadaşlarr (resimlii)

blackheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
0
Yer
Bursa
merabalarr arkadaşlar önceki toiğim siyahtan nasıl kurtulucamdı kuaförüm boyama tutmayabilir dedi bende bi cesaret ettim aldım bi kutu boya baoyadım ben beğendim boyadığım ton cikolata karamel die siyahtan azda olsun kurtuldum ya rengi kırıldı nasıl olmuş ?mafoldumbenzemuszemussositosositohihoyyyt-tatlicadiarzu-

boyadannn sonraaa
34080926.jpg

boyadan önceeeee
20112009845.jpg

Son düzenleme:
yakından boya yapmadan önceki saçımın rengi siyah kızıl kırması gibiydi

17112009839.jpg
[/URL][/IMG]

yakından boya yapmadan önceki saçımın rengi siyah kızıl kırması gibiydi

17112009839.jpg
[/URL][/IMG]

cnm hoş olmuş siyahtan eser yok gibi hemde....
nasıl başardın bunu ?

cnm hoş olmuş siyahtan eser yok gibi hemde....
nasıl başardın bunu ?

arkadaşım sen benı az çok takip ediyosun epey uraştım :hulya:saçlarımı düzene sokabilmek için saçlarımı siyaha boyamadan önce uclarında sarı boya-tatlicadiarzu- vardı yani uc boyası yaptırmışdım boyadan sonra uclarda zamanla akma oldu ve bazı yerler böyle sarımsı gibi göründü sonra ben bi kaç kumral renk boyayla :delphin:boyadım ama saçlarımın tepesi yeni saçlar renklendi malum geri kalan malesef alacalıydı yıkaya yıkaya akıttırdım zor zar sonra bu kolestonun perodsitti sanırım beyaz sıvı onları sürdüm boyayla birlikte renklerde kırılma ve saçlarda dökülme çatallanma başlayınca saçıma bakımlar yaptım derken derken durum bu vaziyet 7 ay kadar süreyle saçlarımda siyah boya aktı:çok üzgünüm: yani bir aylık bir haftalık değil yedi ay siyah boyayı akıtmak için uğraştım sonuç bu işte arkadaşların desteğiylekaydirigubbakcemile5 cikolata karamele boyadım rengi güneş vurunca dahada parlak çıkmışkaydirigubbakcemile2 evde ışıksız biraz daha koyu gibi ;)

canım benden siyahtan döndüm hemde 1 hafta içinde ama tabii açıcı ile..haliyle çok yıprandı ama toparlanıyo şükür...bende neler yaptım sonunda o kötü renkten kurtuldum ...benimde konumda resimli anlattım hatta...ben 2 ay siyahla durdum ve röfle yaptırdım bturunculuklar onunca da evde kendim bazı işlemler uyguladım...ama canım çıktı hala da uğraşacağım..siyah saça bir daha asla boyatmayı düşünmüyorum..

saçlarımı turunculu saman sarısından evde kendim bu hale getirdim ...

resim1134.jpg

Son düzenleme:
güzel saçların var...bir süre kullan hemen boyama...çok yıpratırsan sonra kestirmek zorunda kalırsın benim gibi :1no2:

teyzeme çok kızarım boyamamama çok akrşı işte boyama eskisi saçınnın rengi çok güzeldi falan daha artık dinlendiricem ya kalsın böyle uzakmaya çalışıyorum insanın kendi saçının doğallığı gibisi varmı ya yorum yapan olmamış ya

canım benden siyahtan döndüm hemde 1 hafta içinde ama tabii açıcı ile..haliyle çok yıprandı ama toparlanıyo şükür...bende neler yaptım sonunda o kötü renkten kurtuldum ...benimde konumda resimli anlattım hatta...ben 2 ay siyahla durdum ve röfle yaptırdım bturunculuklar onunca da evde kendim bazı işlemler uyguladım...ama canım çıktı hala da uğraşacağım..siyah saça bir daha asla boyatmayı düşünmüyorum..

saçlarımı turunculu saman sarısından evde kendim bu hale getirdim ...

resim1134.jpg

ben sneın saç rengini çok beğendim arkadşaım ya yüzün tenın gözlerin nasıl bilmiorum ama saçın güzel :tomato::icecream::nazar:

ooo ablam süper olmuşş yaaa ,ten renginede yakışmış,kahkülde şirin olmuş dahada bir çıtır olmuşsun alkisalkisalkisgüle güle kullan ablacım

Back