• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa klomen ve catlatma iğnesi kullanip pozitif sonuç alanlar

klomen i kaçıncı ay kullandığınızda hamile kaldınız ?

• 2. ay

OY: 0 0,0%
  • 3. ay

• 4 ay ve sonrasi

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Yeni üye oldum bayagidir takip ediyordum bu formu. Bebis istiyoruz 4. Ayımız ağustosta yumurta takibine gittim ve adetim 2 gün geçmişti ama ara ara bu iki günde pembe lekelenme leri m oldu. Kanama m açıldığında 4 gün boyunca parça attım. Benim adetlerim 3 gün sürer 4. Gün dusumu alırım. İlk defa o zaman başıma böyle bişey geldi. Minik minik et parçaları attım. Bu ay yine doktora gittim klomen ve catlatma iğnesi kullandım. 2 tane olgunlasan yumurtam var. Sizce bi sorun yoksa esimde de hamile kalma şansım var mi bu ay?

Yeni üye oldum bayagidir takip ediyordum bu formu. Bebis istiyoruz 4. Ayımız ağustosta yumurta takibine gittim ve adetim 2 gün geçmişti ama ara ara bu iki günde pembe lekelenme leri m oldu. Kanama m açıldığında 4 gün boyunca parça attım. Benim adetlerim 3 gün sürer 4. Gün dusumu alırım. İlk defa o zaman başıma böyle bişey geldi. Minik minik et parçaları attım. Bu ay yine doktora gittim klomen ve catlatma iğnesi kullandım. 2 tane olgunlasan yumurtam var. Sizce bi sorun yoksa esimde de hamile kalma şansım var mi bu ay?
İnsallah olur biz bir yildir ugrasiyoruz

[QUOTE="ervanazim, post: 43976811, member: 72104olasallah tez zamanda seninde olur kimlerin oluyor ümidim izi kaybetmeye lim yeter[/QUOTE]
İnsallah bakalim yarin evde yapacagim test evde

Back
X