- 11 Şubat 2021
- 11
- 9
-
- Konu Sahibi mervelimiyim
Ne lazim karşime? Mesela ne gibi tavsiye22 yaşındayım, 4 yıllık bir ilişkim var ve ilk defa birlikte olacağız. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Çok katılıyorum. Çok coşturmamışlardır inşallah.Sexting yaptınız mı? Çok ileri gittiyseniz her söylediğinizi uygulamayın. Dümdüz klasik bir başlangıç yapın. Gerçeği konuşması gibi olmuyor.
sexting yapıldı fakat kendisi deneyimli biri, benim de daha önce hiç seks tecrübem olmadı. çekingen kalmak istemiyorum. deneyimsiz olmak tedirgin hissettiriyor.Sexting yaptınız mı? Çok ileri gittiyseniz her söylediğinizi uygulamayın. Dümdüz klasik bir başlangıç yapın. Gerçeği konuşması gibi olmuyor.
ona yatakta nasıl davranmalıyım?Ne lazim karşime? Mesela ne gibi tavsiye
kadın dayanışmasına, dışarıdan bir kadın gözüne kısacası tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var.Çok katılıyorum. Çok coşturmamışlardır inşallah.
Tavsiyesi olmaz bu işin. Koooomple deneme yanılma.
Pişman olup olmayacağını iyi düşündüysen. Kızlik zarı diktirme peşine düşmeyeceksen bol keyifler dilerim. Tavsiyesi olmaz gerçekten. Sadece içinden geçeni yapacaksın. Doğaçlama olunca güzel olur.kadın dayanışmasına, dışarıdan bir kadın gözüne kısacası tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var.
Ben tecrübemi paylasmayayim psikolojin bozulur alfjdkfjkfona yatakta nasıl davranmalıyım?
Sen değil o seni yönlendirecek bu durumda. Daha ilk deneyimin, mecbur çekingen kalacaksın. Zamanla aktif hale geleceksin.sexting yapıldı fakat kendisi deneyimli biri, benim de daha önce hiç seks tecrübem olmadı. çekingen kalmak istemiyorum. deneyimsiz olmak tedirgin hissettiriyor.
Ten tene degeceggk amaTek tavsiyem Korunun.
"Seni hissetmek istiyorum" gazına gelip de tongaya düşmeyesin.
Gerisi iki kisi arasindaki imce mevzudur, kendiliginden gelisir
evlilikte değebilir de şimdi korunmadan mümkün değil :)Ten tene degeceggk amadegmeli yaagni.
Hasta galiba. Yazık.Bacım ya merak ettim niye banlanmissin diye, daha önce sevişmişsin çok kere ve gelip hamile olabilir miyim konusu da açmışsın. Simdi gelmiş ilk defa seviscem neyi nasıl yapmalıyım diyerek bizi kekliyorsun. Üzdün.