- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 30
- Konu Sahibi ikincibebis
Kızlar merhaba benim bazı belirtilerim var (özellikle bir şey yedikten 15 dk sonra ve özellikle akşamları mide bulantısı ekşimesi gibi hafif ama tutmasam kendimi kusarım, sabahları acayip acıkıyorum, bugün aşırı bir akıntı geldi altımı ıslak hissediyordum adet mi oldum acaba diye tuvalete gittim hatta ama daha çok var 2 mart batım, bazen ince ince cimciklenir gibi bazende kıpırtdatmayan ama iki türlüde çok kısa süren kasık batmalarım var bacaklarıma bile vurabiliyor, ara ara baş dönmelerim var ama ben onu buna bağlamadım sadece artık aklıma gebelikte geldiği için oda mı bu yüzden gibi düşünüyorum, belim ağrıyor ve son olarak sık sık idrar isteği oluyor.) benim adet döngüm biraz uzun (38) o yüzden kafamıza göre takılıyoruz bide bir çocuğumuz var çok şükür ikinciyide yeni yeni istiyoruz. Şuan bunu yazarken bile yemeği çok kaçırdığım için midem yanıyor, bulanıyor. Kimseye demek istemiyorum umutlanıp üzülmesinler diye ama içimdeki şüphe heyecana sebep oluyor. Bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan var mı sormak istedim
Bu arada metini yazdıktan sonra azda olsa kustum. Sürekli ağzımda acı bir tat var kusma isteği geliyor. Yardımcı olur musunuz
Bu arada metini yazdıktan sonra azda olsa kustum. Sürekli ağzımda acı bir tat var kusma isteği geliyor. Yardımcı olur musunuz