İlk defa böyle oldu

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için..
Şuan yine wc den çıktım hala daha aynı bi değişim yok. Akşam eve gidince bi adaçayı yada papatya çayı içeyim bakalım. Yada şey var evde Primolut-N var 1 tane içsem arkasından gelirmi acaba :/

Hangi ilacı kullanırsam kullanayım benim kanamamı kesiyor, ama annemle kardeşimde öyle değil mesela onlarınkini sulandırıyor. O yüzden çok sancılı dönem geçirdiğimde bile ilaç alamıyorum kesilicek diye.

Dediğim gibi hamile olma durumu oldugunu pek sanmıyorum belirti gibi birşeyde yok ama eve giderken eczaneden bi test alsammı diye kararsız kaldım.
bence test al bi hamileliğine bak ondan sonr aadetinin gelmesi için uğraş

Şuan yine wc den çıktım hala daha aynı bi değişim yok. Akşam eve gidince bi adaçayı yada papatya çayı içeyim bakalım. Yada şey var evde Primolut-N var 1 tane içsem arkasından gelirmi acaba :/

Hangi ilacı kullanırsam kullanayım benim kanamamı kesiyor, ama annemle kardeşimde öyle değil mesela onlarınkini sulandırıyor. O yüzden çok sancılı dönem geçirdiğimde bile ilaç alamıyorum kesilicek diye.

Dediğim gibi hamile olma durumu oldugunu pek sanmıyorum belirti gibi birşeyde yok ama eve giderken eczaneden bi test alsammı diye kararsız kaldım.

canım primolut içme
hamile kalma olasılığın yok ama ben de ikinciye olasılık hiç yok dediğim bir anda kaldım
emin olmadan sakın o ilacı içme

Merhabalar, dun erkek arkadasimla iliskiye girdik. 4 yildir ilk kez prezervatifsiz yaptik. Erkek arkadasim prezervatif aliskanligi oldugu icin varmis gibi unutup icime bosaldi. Hemen ayagi kalktim gittim yikadim, tuvaletimi yaptim ve kosarak eczaneye gittik. 15 dk sonrasinda Ella'yi icmistim bile. Bir onceki adetimi 8 mart'ta oldum, iliskiye 31 mart'ta girdik. Hamile kalma olasiligim nedir sizce?
. Hamilesin :KK9: Kız daha ne yapcan yaa

Adet geciktirici ama arkadaşımda adetini getirmek için kullanıyor doktor vermiş. 1 gün içsem bıraksam acaba gelirmi diye düşündüm de :/

hayır o ilaç söktürücü olarak da kullanılıyor
üzerinde koca harflerle "hamileler kesinlikle içmemelidir" yazıyor
önce hamile olmadığından emin ol

Bence en ufak bir ihtimal bile varsa kesinlikle test al ve emin ol. Çünkü hamilelik varsa arkadaşların önerdikleri düşük yaptırabilir..

canım primolut içme
hamile kalma olasılığın yok ama ben de ikinciye olasılık hiç yok dediğim bir anda kaldım
emin olmadan sakın o ilacı içme

hayır o ilaç söktürücü olarak da kullanılıyor
üzerinde koca harflerle "hamileler kesinlikle içmemelidir" yazıyor
önce hamile olmadığından emin ol

Bence en ufak bir ihtimal bile varsa kesinlikle test al ve emin ol. Çünkü hamilelik varsa arkadaşların önerdikleri düşük yaptırabilir..

Eve giderken bir test alayım negatif çıkçağına eminim aslında ama :) Mart ayı muhasebeciler için yoğun stresli bir ay belki de ondandır =)
Hatta şuan yine wc den geldim durumda bi değişiklik yok. Pedimde yine ufak bir damla var ama peçeteyle silince de pembemsi birşey var.

Saolun kızlar yorumlarınız için. Akşam ola hayrola bakalım :)

Eve giderken bir test alayım negatif çıkçağına eminim aslında ama :) Mart ayı muhasebeciler için yoğun stresli bir ay belki de ondandır =)
Hatta şuan yine wc den geldim durumda bi değişiklik yok. Pedimde yine ufak bir damla var ama peçeteyle silince de pembemsi birşey var.

Saolun kızlar yorumlarınız için. Akşam ola hayrola bakalım :)

ama daha regl dönemindesin
eczane testinin pozitif çıkabilmesi için en az 1 hafta gecikme yaşamış olman lazım
eczane testleri pozitif çıkarsa, yanılma payı olmazmış
fakat negatif çıkarsa yanılma payı olurmuş, doktorum söylemişti
onun yerine kan testi yaptır bari

ama daha regl dönemindesin
eczane testinin pozitif çıkabilmesi için en az 1 hafta gecikme yaşamış olman lazım
eczane testleri pozitif çıkarsa, yanılma payı olmazmış
fakat negatif çıkarsa yanılma payı olurmuş, doktorum söylemişti
onun yerine kan testi yaptır bari

Yarın o zaman bi hastaneye gideyim ben. Yarın sabahta aynı durumda olursam eğer.

Merhaba kızlar.

Adetim çok düzenlidir benim kendimi bildim bileli hiç şaşmamıştır. Her ay 5 gün öne atar düzenli olurum.
2 gündür göğüslerimde de ağrı vardı dedim geliyo :) Dün bir damla geldi hemen orkid taktım. Gün içinde wc gidiyorum geliyorum sadece 1 damla var oda oda pembemsi kahverengimsi gibi bişey. eve gittim akşam hala aynı sabah uyandım wc girdim, değiştirdim işe geldim. Şimdi yine wcden çıktım 1 damla var rengide dünkü gibi.
Hamile olma ihtimalini de pek vermiyorum ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Adet günümdeyim normalde.
Her ay sancılı bir şekilde kasık ve göğüs agrısı çekerken şuan ne göğüslerimde ağrı var ne de kasıklarımda.
Wcdeyken peçeteyle kontrol ediyorum hani siliyorum hafif pembesi gibi hafif bi lekelenme var gibi.

Böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba aranızda, çok garip geldi bana bu durum. Bugunde aynı şekilde devam ederse yarın doktora giderim heralde.
Hamile olabilirsin yerleşme kanaması oluyor bu şekilde doktora gittiğinde zaten mutlaka bakar gebeliğe. Bence herhangi bir ilaç içme gebelik şüphesinden dolayı

X