Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oldugu zaman yatarken sıkıntı çekiyorum ama sabaha geçmiş oluyor.Ben yatamıyorum bile aralıklarla geliyorbu aralar sıklaştı
![]()
Yani hamilemiyim bilmiyorum ki adette olmadım yani bilemedim, kalçam ya kapa etim ağrıyor. Bunlar hamileliğin ilk zamanlarında mı olmuştuHamilelik varsa , onunda çok etkisi var...
Her zaman yaşıyorum![]()
Başından beri var benim hamileliğimin. İleri ki haftalarda da arttı malesef. Kalsiyum eksikliği demişti doktor.Yani hamilemiyim bilmiyorum ki adette olmadım yani bilemedim, kalçam ya kapa etim ağrıyor. Bunlar hamileliğin ilk zamanlarında mı olmuştu
Çok teşekkür ederim canım :) olduğundan umudum yok ama eğer olursa önlem alırım tabiki :) sabah ilk işim randevu almak olacakBaşından beri var benim hamileliğimin. İleri ki haftalarda da arttı malesef. Kalsiyum eksikliği demişti doktor.
Hamileliğiniz kesinleşirsE , vitaminlerinize falan da baktırın önlem alırsınız![]()
Romatizma olabilir. Doktora gitmelisin.kızlar hayırlı bayramlar :) beni rahatsız edem birley soracağım bu sol kalça ağrısı neden olur böyle birşey basına gelen oldu mu ?