• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa basıma geldi

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
kızlar hayırlı bayramlar :) beni rahatsız edem birley soracağım bu sol kalça ağrısı neden olur böyle birşey basına gelen oldu mu ?

Bende oluyor ama benim belimde sorun var.
Bacagıma kadar vuruyor agrı.
Genelde cok hareket edip zorlayınca oluyor.

Ben yatamıyorum bile aralıklarla geliyor :( bu aralar sıklaştı :(

Evet ben böbreklerim sanıyordum doktora gittim bıçak batması gibi oluyordu kesin ağor bir şey kaldırmışsın zorlamadan olmuştur dedi doktor.Yine de farklı sebepleri olabilir.Doktora görünmekte fayda var geçmiş olsun

Bel ağrısı genelde ayak serçe parmağından boylu boyunca bacağa vurur.

Nadiren kalçası da kapsar.

Belki farketmeden bölgesel bir çarpma yaşamış olabilirsiniz.

Yada omurga sisteminizin herhangi bir yerinde bir ağrı vurmuş olabilir.

Kalça? Popo mu?

Ayakta uyuşma, hissizlik var mı

Kalça derken? Sırttan uzanan kas ağrısı mı yoksa sızı gibi için için mi geliyor?
Benim bazı bazı sırt, kalça filan kas ağrısı yapar; duruş-oturuş bozukluğundan. Kambur duruyorum yav, bi düzeltemedim gitti.

Benim yatak eski demirler çıkmış belim hep ağrıdı ondan oldu.birde farkettigim usuttugumde oldu.denizde guneslendim bir süredir agrimiyor

Ben hamileyken oluyordu ağırlıktan sanırım. Sende kilolu ya da hamileysen ondan olabilir.

Herşey olabilir fıtık, kist, üşütme, hamilelik, vs vs

Ben bi ara grip olmuştum bildiğin kalçam sızlıyodu geçti sonra.
Ćok zorlayıncada olur sıcak tutmak lazım geçmiş olsun.

Yani hamilemiyim bilmiyorum ki adette olmadım yani bilemedim, kalçam ya kapa etim ağrıyor. Bunlar hamileliğin ilk zamanlarında mı olmuştu
Başından beri var benim hamileliğimin. İleri ki haftalarda da arttı malesef. Kalsiyum eksikliği demişti doktor.
Hamileliğiniz kesinleşirsE , vitaminlerinize falan da baktırın önlem alırsınız :(

Başından beri var benim hamileliğimin. İleri ki haftalarda da arttı malesef. Kalsiyum eksikliği demişti doktor.
Hamileliğiniz kesinleşirsE , vitaminlerinize falan da baktırın önlem alırsınız :KK43:
Çok teşekkür ederim canım :) olduğundan umudum yok ama eğer olursa önlem alırım tabiki :) sabah ilk işim randevu almak olacak

Back
X