İlk defa alttan muayene ve fitil

spekulum ultrasondan cok daha acıttı vallahi. enfeksiyon çıkmadı. alttan muayene yaparken de yanma falan olmadı o hissi nasıl tarif ederim bilmiyorum karnım sancılandı resmen

sanki ondan sonra kendimi bi ortadan ikiye yarılmış gibi hissettim yalan yok o kadar hızlıydı ki özele gittim bir de ilgili olsunlar canım tatlı diye
En son bana da doktor öyle bi soktu ki o çubuğu ahhh çok acıyooo diye bağırdım daha öncedende alttan muayene olmuştum o kadar acımamıştı uzun süredir eşimle birlikte olmamıştım dedim heralde kapandı bu kadar acımasının sebebi bu kadın sağa sola çevirdi içimde resmen deşti sonuçta hiçbir şey söylemeden ilaç yazdı sorun sıkıntı neymiş bilmeden yazdığı ilaçları kullanıyorum insan en azından bi iki kelime söyler şu var şundan yazıyorum ilacı diye

Gecmiş olsun mantardan dolyıda yanma acıma hıssetmıs olabılırsınız o an

Merhaba arkadaşlar doktorun verdiği flagyl hapı içmeden sadece fitili kullansam etkili sonuç alır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…