- 27 Ağustos 2020
- 176
- 214
- 53
- 24
- Konu Sahibi kayisikurusu
-
Hızlı olduğu için acılıdır, normalde daha sakin oluyor ve benim ilk muayenem ürkütücü ve rahatsız edici olsa da acılı bi şey değildi. Sizde hızlı olduğu için acıtmıştır. Vajina esneyebilen bi yapıya sahip ayrıca, her giriş çıkışta genişlemez öyle kalıcıhayatımda ilk defa alttan muayene oldum ve cidden hızlı olmasına rağmen acılıydı bu işlem vajina genişlemesine yol açar mı bir de ?
ara kanamam dolayısıyla sürekli ped takmaktan baya tahriş yaşamıştım vajina dışında o yüzden hala ar sıra kaşıntı sızlama oluyor cidden. neo penotran verdi 7 günlük ardından tek fitil zalain o zalain de fitil değil resmen kocaman bişeyMantar vs olmasa da kaşıntı var neticede onun için vermiştir, neydi adı?
sanki ondan sonra kendimi bi ortadan ikiye yarılmış gibi hissettim yalan yokHızlı olduğu için acılıdır, normalde daha sakin oluyor ve benim ilk muayenem ürkütücü ve rahatsız edici olsa da acılı bi şey değildi. Sizde hızlı olduğu için acıtmıştır. Vajina esneyebilen bi yapıya sahip ayrıca, her giriş çıkışta genişlemez öyle kalıcı
sanki ondan sonra kendimi bi ortadan ikiye yarılmış gibi hissettim yalan yokHızlı olduğu için acılıdır, normalde daha sakin oluyor ve benim ilk muayenem ürkütücü ve rahatsız edici olsa da acılı bi şey değildi. Sizde hızlı olduğu için acıtmıştır. Vajina esneyebilen bi yapıya sahip ayrıca, her giriş çıkışta genişlemez öyle kalıcı
ay başlamgıç falan olmasındansa kullanmak daha mantıklı o zaman ama işte kullanınca da fitil eriyince falan yakmıyor dışarı çıkınca belli kısmı akınca tahriş olan dış kısmı yakıyor yoksa kullanmak acıtmıyor ama katlanıcam mecburenZalain mantar kremidir mantar yok demiştir doktor ama mantarın belirtisi kaşıntı olduğu için kaşıntıyı kesmesi için veya gözle görülmeyen mantar başlangıcı olabilir diye ilaçları yazmıştır siz yine de kullanın kullanmak istemezseniz wc de bol bol taharet suyuna sirke karıştırın bolca yikayin mantar oluşumunu önlüyor bilginiz olsun ne zaman kaşınsa hemen sirke su karışımı uyguluyorum geçmiş olsun
Doğum yapmadınız hiç dimi o muayeneden bin tane yiyorsunsanki ondan sonra kendimi bi ortadan ikiye yarılmış gibi hissettim yalan yoko kadar hızlıydı ki özele gittim bir de ilgili olsunlar canım tatlı diye
Zalain'in kremini mantar için kullanmıştım, sizde de kaşıntı için vermiştir muhtemelen.ara kanamam dolayısıyla sürekli ped takmaktan baya tahriş yaşamıştım vajina dışında o yüzden hala ar sıra kaşıntı sızlama oluyor cidden. neo penotran verdi 7 günlük ardından tek fitil zalain o zalain de fitil değil resmen kocaman bişey
İlaç o tahriş olan kısmı yakar bir de ped kullanmışsıniz ya pedin markasinj değiştirin ben bir de şöyle çözüm buldum sıcak yaz günlerinde mesela adetin son günlerinde ped yerine selpak koyuyorum hem yumuşak hem akıntı nadir olduğu için pede maruz bırakmıyorum cildimi en iyi ped bile olsa yapıldığı maddeler yaz günleri için gerçekten zor ve tahriş edicisanki ondan sonra kendimi bi ortadan ikiye yarılmış gibi hissettim yalan yoko kadar hızlıydı ki özele gittim bir de ilgili olsunl
ay başlamgıç falan olmasındansa kullanmak daha mantıklı o zaman ama işte kullanınca da fitil eriyince falan yakmıyor dışarı çıkınca belli kısmı akınca tahriş olan dış kısmı yakıyor yoksa kullanmak acıtmıyor ama katlanıcam mecburen
ay her bebek için kontrole gidildiğinde yapılıyor muDoğum yapmadınız hiç dimi o muayeneden bin tane yiyorsunebeler çok acıtmıyor ama doktorlar fena yataktan geri kaçtığımı bilirim
Surekli ped kullanımı da etkilemis olabilir seni. Ama vajinal muayene benim canimi acitmiyor( çok kasarim kendimi)ara kanamam dolayısıyla sürekli ped takmaktan baya tahriş yaşamıştım vajina dışında o yüzden hala ar sıra kaşıntı sızlama oluyor cidden. neo penotran verdi 7 günlük ardından tek fitil zalain o zalain de fitil değil resmen kocaman bişey
bana da zalainim kocaman tekli bir fitilini verdi 8. gün kullan dedi gerçekten bu da çok garip duruyor allah tekrar yaşatmasınZalain'in kremini mantar için kullanmıştım, sizde de kaşıntı için vermiştir muhtemelen.
Bende vajinit için şöyle bi şey vermişlerdi, çok tiksinç gelmiştipsikolojim bozuluyor böyle ilaçlarda.
ben hiç kasmadım çünkü ne olduğunu bilmiyordum ve arkadaşım hiç acıtmıyor demişti. o acıdan sonra şok yaşadım o şok bitene kadar da muayene bitmiş olduSurekli ped kullanımı da etkilemis olabilir seni. Ama vajinal muayene benim canimi acitmiyor( çok kasarim kendimi)
Yok her muayeneye gidince değil doğuma yakın çatı muayenesi oluyor doktor vajinal doğuma uygun mu diye bakıyor vajinal doğum olunacaksa ebeler maalesef belli aralıklarla muayene etmek zorunda ki açıklık var mı diye ona göre doğum başlıyor çünküay her bebek için kontrole gidildiğinde yapılıyor mugerçekten çok korkunçmuş yok daha hamilelik düşünmüyorum uzunn bir süre belki o zamana kadar bu muayenenin acısını unuturum
hametan ve travazol verdi karıştırıp sürüyorum ama fitil tahriş olan dış bölgeyi sızım sızım sızlatıyor bana mısın demiyorİlaç o tahriş olan kısmı yakar bir de ped kullanmışsıniz ya pedin markasinj değiştirin ben bir de şöyle çözüm buldum sıcak yaz günlerinde mesela adetin son günlerinde ped yerine selpak koyuyorum hem yumuşak hem akıntı nadir olduğu için pede maruz bırakmıyorum cildimi en iyi ped bile olsa yapıldığı maddeler yaz günleri için gerçekten zor ve tahriş edici
ben hiç kasmadım çünkü ne olduğunu bilmiyordum ve arkadaşım hiç acıtmıyor demişti. o acıdan sonra şok yaşadım o şok bitene kadar da muayene bitmiş oldu
Hametan ve travazol çabuk geçiriyor tahrisi tahmini 2 günde azalır yanmahametan ve travazol verdi karıştırıp sürüyorum ama fitil tahriş olan dış bölgeyi sızım sızım sızlatıyor bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?