ilk defa ağda yaptırmayı düşünüyorum

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
kızlar ilk defa ağda yaptırmayı düşünüyorum..eskiden tüy döküvü krem kullanırdım..çocuk için tedaviye başlayınca iki günde bir doktora gidiyordum..haliyle azıcık bile olsa insan çekiniyor..bende jilete başladım..son durum iğrenç...çıkmayan yerlerde bile çıktı...şimdi hamileyim 6 aylık..artık zorlanıyorum...

kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama çok çekiniyorum..mafettim çünkü...ama bir taraftanda mecburum sizce ağda iyi oluyormu ? ne kadar zamanda çıkıyor..

bide nekadar fiyatı

canım bende önceden jilet kullanıp mahvedenlerdenim son 4 yııldır agda yaptırıyorum.ilk başlarda 4 haftada giderdim.artık azaldı 6 haftada bir gitmeye başladım.ücreti 10 tl.utanma kısmına gelince evet insan ilk defa da utanıyor ama sonra alışıyorsun.doktora nasıl gidiyorsun bunuda öyle düşün cekinme 1 defa cesaret et gerisi gelecek yalnız kendine temiz iyi bir yer bul.ve sonrsındada aynı kıza git sorun yaşamazsın

haklısın hep aynı yere gitmek lazım aslında..yoksa her seferinde aynı işkence

işte şu ilk adımı atabilsem gerisi kolay olcak belkide

ama hiç ağda yaptırmadım heleki kuaförde..aklıma geldikçe utanıyorum...

4 haftada çıkmasıda ayrı bir güzelmiş...
bu pazar gideyim bariii :26:

bende ilk kez düğünden önce gitmiştim 2 yıldır gidiyorum inanılmaz rahatlık.1-1.5 ayda bir gidiyorum bende gitmeden önce çok utanıyordum bi arkadaşımın zoruyla gittim şimdi inan ona dua ediyorum. utanmaya gelince evet utanıyosun ilkinde ama sonra alışıyosun bide yapan kişinin işi o yüzden merak etme yani seninki bi başkasının ki hiç farketmiyo yapan için :)

canım madem hamılesın
temız bır yerle anlas
gıderken yanında tek kullanımlık hıc acılmamıs sir ağdalar oluor
onlardan temın et kendıne
gıderken onu gotur
senın agdanı ve spatulanı gotur
doktor bole soledı dersın
en azından mıkrop kapmazsın
ınternette bı suru sıtede be buyuk kozmetıklerde var dedıgım agdalar
konserve agda dıye gecıor

canım utanacak bişey yok yaa bende öyle düşünüyorum ilkinde biraz çekiniyor insan ama sonra devamlı aynı kişiye gidersen alışıyorsun zaten o işini yapıyor yani

götürse bile yapacaklarını sanmıyorum.onların kendi ağda makineleri ve kendilerine özel agdaları var.bu ancak yapacak olanın işini zorlaştırır :44: ben 4 yıldır gidiyorum daha hiç mikrop kapmadım.temiz biryere giderse hiç birşey olmaz hangi şehirde oldugunu yazarsan o şehirde gidenlerde tavsiye alabilirsin belki.profiline baktımda eskişehirdeymişsin.ben bir sorayım belki bir tavsiye alabilirim

Son düzenleme:

canım söylediğin gibi zen kuaföre gittim...dün :))
ve çok utanmama rağmen yaptırdım....çok iyi oldu :))) bundan sonra hep oraya gideceğim

canım söylediğin gibi zen kuaföre gittim...dün :))
ve çok utanmama rağmen yaptırdım....çok iyi oldu :))) bundan sonra hep oraya gideceğim

kelebe_k nasıl yaptırdın anlatsana bi yani ayrıntısıyla bende hiç gitmedm gitmeyi düşünüyorum nasıl yapıyolar az az mı büyük parçalar halinde mi alıyolar ağrısı nasıldı?

kelebe_k çok tşk ederim özelden yazdığın için ben yeni üyeyim o yüzden özel falan bilmiyorm sana cvp yazdım ama yazdıım msj sayısı az olduğu için gönderilemiyormuş benm korkum şu yine özelden cvp yazarsan sevinirm yada burdan sen bilirsin ben ün biraz ağda yapmaya çalıştım bikini bölgesini ama çok kanadı kökler ve aşırı bi acı sen orda bunları yaşamadın mı bide ben derimin yırtılacağından korkuyorum olmaz dimi öle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…