Yasım 14.Benim için çok zor ve berbat bişey.Diğer tüm arkadaşlarım oldu ve en son ben.Aslında ben haziranda 2 gün olmuştum bide şimdi işte.Ama nasıl anlatsam yani :44: sadece ben sildiğimde görebiliyorum 1-2 kere aktı ve bide siyah çamur gibi akıntı var.Neden olabilir? Ve ben adet mi oldum şimdi?Boyum uzarmı ya
canım ya :)) korkma ilk ay benimde öyleydi sonra 3 ay olmadım çok korkuyodum şimdi aklıma o günler geldi.peeh peeeh gençtik bi zamanlar :)
boyun uzar tabi ama adet öncesi çok daha hızlı oluyor gelişim adet gördükten sonra yavaşlıyor.takma kafana girer düzene 5-6 aya kadar.
Merhaba ,
Çok tatlı geldi konunuz bana. :)
Benim de ilk ay öyle olmuştu. Ama çok kaygılandıysanız bir doktora görünün bence , içiniz rahat eder.
Sanırım boy uzaması biraz yavaşlıyor , ama bu sizin yapınızla da ilgili , bir şey söylemek zor.
Yasım 14.Benim için çok zor ve berbat bişey.Diğer tüm arkadaşlarım oldu ve en son ben.Aslında ben haziranda 2 gün olmuştum bide şimdi işte.Ama nasıl anlatsam yani :44: sadece ben sildiğimde görebiliyorum 1-2 kere aktı ve bide siyah çamur gibi akıntı var.Neden olabilir? Ve ben adet mi oldum şimdi?Boyum uzarmı ya
Doktor için gerek yok aslında.Ama bu ergenlik fena durummuş.Yani benim için bunlar kötü oldu ama arkadaşlarım delirdi sanki 1 ayda 10 kişiyle çıkıyolar aşırı makyaj yapıyolar aşk acısı çekiyolar dünyanın en popüler insanıymış gibi davranıyolar çok gülünç oluyolar keşke anlasalar
hadi hayırlı olsuuun:))
daha boyun fazla uzamaz canım 2 3 cm ancak
ama zaten uzamışsındır heralde çok erken adet olmamışsın
vücudun alışacak yeni duruma ozamana kadar düzensizlik olur.
ergenlik bazılarında ağır geçiyor umarım sen de öyle olmaz:)