İlk defa adet oldum

Arvwen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
22
0
36
İstanbul
Yasım 14.Benim için çok zor ve berbat bişey.Diğer tüm arkadaşlarım oldu ve en son ben.Aslında ben haziranda 2 gün olmuştum bide şimdi işte.Ama nasıl anlatsam yani :44: sadece ben sildiğimde görebiliyorum 1-2 kere aktı ve bide siyah çamur gibi akıntı var.Neden olabilir? Ve ben adet mi oldum şimdi?Boyum uzarmı ya

Son düzenleme:
canım ya :)) korkma ilk ay benimde öyleydi sonra 3 ay olmadım çok korkuyodum şimdi aklıma o günler geldi.peeh peeeh gençtik bi zamanlar :)
boyun uzar tabi ama adet öncesi çok daha hızlı oluyor gelişim adet gördükten sonra yavaşlıyor.takma kafana girer düzene 5-6 aya kadar.

Merhaba ,
Çok tatlı geldi konunuz bana. :)
Benim de ilk ay öyle olmuştu. Ama çok kaygılandıysanız bir doktora görünün bence , içiniz rahat eder.
Sanırım boy uzaması biraz yavaşlıyor , ama bu sizin yapınızla da ilgili , bir şey söylemek zor.

Evet canım adet olmuşsun.Korkacak birşey yok.Zamanla düzene girer adetin.Girmezse annene söyle doktora götürsün seni.

Boyunda bundan sonra 7-8 cm daha uzar canım.

Doktor için gerek yok aslında.Ama bu ergenlik fena durummuş.Yani benim için bunlar kötü oldu ama arkadaşlarım delirdi sanki 1 ayda 10 kişiyle çıkıyolar aşırı makyaj yapıyolar aşk acısı çekiyolar dünyanın en popüler insanıymış gibi davranıyolar çok gülünç oluyolar keşke anlasalar

hadi hayırlı olsuuun:))
daha boyun fazla uzamaz canım 2 3 cm ancak
ama zaten uzamışsındır heralde çok erken adet olmamışsın
vücudun alışacak yeni duruma ozamana kadar düzensizlik olur.
ergenlik bazılarında ağır geçiyor umarım sen de öyle olmaz:)

Boyun uzar ama daha yavaş.Hadi hayırlı olsun.Yanacıkların kırmızı kırmızı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…