İlk Dans Müziğiniz ?

Nisanimizda ;
Giris muzigimiz SERTAP ERENER-ASK
İlk dans muzigimiz ÖZDEMİR ERDOĞAN-BANA ELLERİNİ VER
Slayt(barkovizyon) müzigi İREM DERİCİ-KALBİMİN TEK SAHİBİNE
Diger dans muziklerimiz
MUSTAFA CECELİ&RAVİ İNCİGÖZ-ŞEKER
HALİL KURT-BEN SENİNLE BİR SARKİ
FERHAT GÖCER-SARİL BANA

ben daha dans bıle edemedım haha .D Sevgiliyiz de..
ama evdeyken seyirlik değil ömürlük olsun şarkısında dans ettık :)
konserdeyken al ömrümü koy ömürünün üstüne şarkısında herkesın ıcınde dansa kaldırdı benııı

Özdemir Erdoğan- Pervane yada Carla Bonoff - All My Life düşünüyorum, inşallah damada da kabul ettirebilirim :))
İnşallah canım da damatlar pek üzerinde durmuyoru sanırım bu tür şeylerin, bizim müzikleri ben seçmiştim hatta ikincisini söylememiştim bile eşime sürpriz olsun demiştim daha çok işine geldi açıkcası

evet canım üzerinde durmuyor haklısın, katkıları yok ama eleştirileri var :)) daha iyisini bul desen bulmazlar ama bulduğumuzu da beğenmezler :)

Düğünümüzde bizim ilk dans müziğimiz... Dinlediğim ennn güzel dans müziği, bu şarkıyla birlikte o an'ın huzurunu asla unutamam...

Canon in D nin müziği )Biz de düğünde bunu düşünüyoruz ama sadece müzik halini Nişan da kullanmadık daha özel olsun düğünde kullanalım diye :) Bizim için çok özel bir müziktir. Sayesinde sevgili olduk diyebilirim :) Duyunca çok duygulandım şimdi yaaa Kusura bakmayın böyle destan yazıverdim ama bir heyecan yaptım Mutluluklar..

Nişandaki ilk dans müziği : Mustafa Ceceli - hastalıkta sağlıkta ( telaşeden biz müzik ayarlamamışız, o an onu çaldılar )
Kına gecesi giriş müziği : Sertab Erener - Aşk
Kına gecesi ilk dans müziği : Mustafa Ceceli - Ravi İncegöz- Şeker
Düğün giriş müziği : Melih Kibar - Mesaj
Düğün ilk dans müzikleri : Levent Yüksel - Med Cezir ve ardından Kenan Doğulu - Gelinim

KIZLAR BAŞKA NELER OLABİLİR GİRİŞ MÜZİĞİ. BENİM KUZENİM SAKSAFONLA ÇALACAK GİRİŞİMDE AMA HANGİ PARÇA OLMALI BİLEMEDİK. BEN TÜRKÇE BİR MÜZİK OLSUN İSTİYORUM Kİ İNSANLAR İÇİNDEN DE MIRILDANSIN VE DAHA DUYGUSAL OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM HATTA NAZENDE SEVGİLİMİ DÜŞÜNDÜM FON MÜZİĞİ OLARAK ÇIKIŞTA SİZ NE DERSİNİZ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…