İlk dans müziğimi şeçmem için lütfen yardım edin

ben 2008 de evlendim ve ilk dans parçam whitney houston - i will always love you idi =) ikinci parçamda kutsi ilan -ı aşk
herkes mest olmuştu müzik seçimlerime :)

teşekkür ederim ilk mesajı sen atmışsın çok sevindim sağol fikir belirtiğin için tatlım söylediğin müzikler çok güzel ama biraz klasikleşmiş gibi çok kullanılmayan ama bunlar gibi güzel bir şarkı arıyorum... yardımın için teşekkürler

Ben düğünümü tarihi bir mekanda yaptım şarkıda nostaljik olsun istedik. Zekai Tunca'dan Gülü Sussuz Seni Aşksız Bırakmam şarkısıydı. Eşim bana söylerdi bu şarkıyı düğünümüzde de bu şarkıyla dans edelim istedik. Hem bilindik ama dans şarkısı olarak klasikleşmemiş bize göre farklı bir seçim olmuştu. Tabii zevkler farklı olabilir. Ama dinlemeni önerebilirim.

Nalan- Söz Verdik
çok hoş duygusal bir aşk parçası kesinlikle tasiye ederim cuk oturur:128:

bende nsianim icin dans müzigi ariyorum ve simdi birikdirip dinlicem hepsini :)

-Kutsi-melek
burcu günes / Selami sahin-Birtek kadin sevdim
sezen aksu-hosgeldin
gülben ergen- tesekkür ederim
Intizar-sensiz olamam
kutsi-ilani ask
berkay-gülüm
kayahan seninle herseye varim ben

merhaba kızlar. eşim fotoğrafçı olduğu için birlikte binbir çeşit düğün ve dahilinde yüzlerce giriş müzikleri yüzlerce ilk dans müzikleri gördüm. ama gördüğüm bir düğünün ilk dansını hiç bir zaman unutamadım. düğün 2008 yılında parkormandaydı. ve ilk dans müziği ( fikrimin ince gülü ) müzik zaten insanı alıp götürüyor. birde içinde birazcık da olsa dans figürleri eklendiğinde muhteşem oluyor. bana sorarsanız fikrimin ince gülü ve bir kaç günlük dans dersi herkesi büyülemeye yeter

fikirleriniz için çok teşekkür ederim fikrimin ince gülü gerçekten çok güzel ayrıca nişanlım bana bu şarkıyı ilk dinlettirmişti o yüzden benim için özel bir şarkı

bi arkadaşımın ablasının düğününde dans müziğiydi - mariah carey without you çok etkilenmiştim bi dinle derim canım
yada whitney houston - I have nothıng de olabilir

Farklı olun isterseniz bir de bunları dinleyebilirsiniz

Luis Miguel - Manana De Carnaval

LeAnn Rimes - How Do I Live

flightless bird - iron & wine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…