İlk Dans müziği YARDIM

buseeemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5
0
36
İzmir
İlk dans müziğimize kara veremedim MY ALL tarzı dans parçaları arıyorum inişli çıkışlı. yardımcı olursanız sevinirim...

valla canım sana şimdi bayağ müzikler yazarım ebru gündeşin beyaz parçası güzel ama my all tarzda deil dahada var da bildiklerim daha slow hani uyarsa yazarım..........benim ferhat göçer cennettii

Bilmiyorum beğenirmisin ama bende daha karar veremedimm gidip geliyorum arada nilüfer ta uzak yollardan, çelik dilberim, mithat körler ben varım, zerrin özer o yaz

my all eskiler çok hoş oluyor sana hazırlıcam istersen ama inişli çıkışlı bulabilirm umarım........

arkadaşlar teşekkürler hepinize yabancı arıyorum ama daha öncede yazmıştım my all tarzı olan müzikler.

bora öztoprak seni seviyorum.bence begenceksin.sahsen ben bunu tercih ederdim begenirsen cook mutlu olcam nedense

Dave koz feat montel jordon dan 'careles whisper' birincisi hard to say ı!m sorryy by chicago ikiside klasik ve tam dans müzikleri biliosundur my all..........

canım ilgilenir misin bilmiyorum ama melih kibar mesaj parçası ilk girişte çok hoş helede davulla desteklendiği zaman harika oluyor

Yabancı müzik anlamlarını bilmediği için herkes çok şuh bir ortam oluşmuyo :26:

Normalde yabancı müzik çok severirim, çok da dinlerim ama düğünde herkesin anlayabileceği bir müzik olsun isterim.
Gönlümde yatan '' Sezen Aksu Hoşgeldin'' yanına yabancı müzik olsun istersek, klasiklerden ''Bryan Adams Everything I Do''

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…