İlk çocuktan hemen sonra hamile kalan var mı

Evet işte ben de böyle düşünüyorum. Kaan Kocatepe'ydi dinlediğim doktor. Benim de kısmetse tam 3 yıl olacak aradaki zaman farkı ama dediğim gibi her şey yolunda olan annelerin kendini zora sokmasına gerek yok. Allah kimseye vermesin; bebeği karnında vefat eden anneler bazen sezaryenle doğum yapmak durumunda kalıyor ve yaşı da ilerlemişse yumurta rezervi sebebiyle doktorlar bekleme süresinin kısa tutulmasını önerebiliyor. Yoksa kendi doktorumu dinleyip 2 yıl bekledim ben. İlk zamanlar hatta ikinci çocuğu bile düşünemiyordum

Yani ben ekstrem durum olmazsa normal düşünüyorum ama bende aşırı kilo aldım evlilik hamilelik derken onları vermeden yine böyle maceraya dalarsam psikolojim bozulur iyice.. 2 yaş falan ideal sanırım ilki 13-14 aylıkken hamilelik planlanabilir diye düşünüyorum

Bende Kaan beyi dinledim bence en iyi en açıklayıcı bilgi veren doktor

Arkadaşım kaldı. Bebek 9 aylıktı. Şu an psikolojik çökmüş durumda kişiden kişiye değişiyor bence. Sosyal anlamda da çok kısıtlandığı için kendini pek iyi hissetmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…