- 28 Mart 2023
- 1.684
- 1.275
- 30
-
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Evet işte ben de böyle düşünüyorum. Kaan Kocatepe'ydi dinlediğim doktor. Benim de kısmetse tam 3 yıl olacak aradaki zaman farkı ama dediğim gibi her şey yolunda olan annelerin kendini zora sokmasına gerek yok. Allah kimseye vermesin; bebeği karnında vefat eden anneler bazen sezaryenle doğum yapmak durumunda kalıyor ve yaşı da ilerlemişse yumurta rezervi sebebiyle doktorlar bekleme süresinin kısa tutulmasını önerebiliyor. Yoksa kendi doktorumu dinleyip 2 yıl bekledim ben. İlk zamanlar hatta ikinci çocuğu bile düşünemiyordumO doktor sacmalamis herhal
Iki acil sezeryan yasadim hemen hemen 3yil var aralarinda. Yinede sizlama uzun sure devam etti ikinci dogum sonrasida.
Sizlamayi gectim ,kesilen yerin iyilesmesi epey vakit aliyor. Ayni yeri tekrar Kisa surede kesmek ne kadar sorunsuz olabilir ki
Yani ben ekstrem durum olmazsa normal düşünüyorum ama bende aşırı kilo aldım evlilik hamilelik derken onları vermeden yine böyle maceraya dalarsam psikolojim bozulur iyice.. 2 yaş falan ideal sanırım ilki 13-14 aylıkken hamilelik planlanabilir diye düşünüyorumYa ben de bir doktordan duydum YouTube videosunda. Sezaryenden 4 ay sonra bile hamile kalınsa sorun olmaz diye ama yani inanın şu an 30 ay önce olduğum sezaryen dikişim arada sızlıyor gerek yok canımıza yazık ki çok kolaydı benim. Bu ara vermeden hemen hamile kalma olayı bebeğini kaybedip yaşı ilerlemiş, yumurtası azalmış kadınlar için bence. Sağlıklıysak kendi canımıza eziyet.
Bende Kaan beyi dinledim bence en iyi en açıklayıcı bilgi veren doktorEvet işte ben de böyle düşünüyorum. Kaan Kocatepe'ydi dinlediğim doktor. Benim de kısmetse tam 3 yıl olacak aradaki zaman farkı ama dediğim gibi her şey yolunda olan annelerin kendini zora sokmasına gerek yok. Allah kimseye vermesin; bebeği karnında vefat eden anneler bazen sezaryenle doğum yapmak durumunda kalıyor ve yaşı da ilerlemişse yumurta rezervi sebebiyle doktorlar bekleme süresinin kısa tutulmasını önerebiliyor. Yoksa kendi doktorumu dinleyip 2 yıl bekledim ben. İlk zamanlar hatta ikinci çocuğu bile düşünemiyordum
Ayy Allahım ya kız önce karnındakini doğur sonra plan program yap yaYok daha doğum yapmadım. Kazasız belasız bunu atlatırsam 6-7 ay içinde bir tane daha istiyorum ama nasip doğumdan sonra psikolojimi bilemem yada Rabbim neyi nasip eder bilemem
Evet sanırım en kötü sosyal kısıtlanma ve kiloArkadaşım kaldı. Bebek 9 aylıktı. Şu an psikolojik çökmüş durumda kişiden kişiye değişiyor bence. Sosyal anlamda da çok kısıtlandığı için kendini pek iyi hissetmiyordu
Kafamda tasarlamam lazım önce :) ya hemen yapıcam demiyorum sadece fikir almak istedim olan varsa zor mu oluyor diyeAyy Allahım ya kız önce karnındakini doğur sonra plan program yap ya
Kaç aylık hamile şu an? A annelikyolunda4Ayy Allahım ya kız önce karnındakini doğur sonra plan program yap ya
Tasarlamakla olmuyor bu işler beybi haberin olsun benim çocuk 3,5 aylık Allah isteyene versin diyorum kolay değilKafamda tasarlamam lazım önce :) ya hemen yapıcam demiyorum sadece fikir almak istedim olan varsa zor mu oluyor diye
Şok oldum valla ben processimKaç aylık hamile şu an? A annelikyolunda4