Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk çocuğu normal yollardan olup ikinci olmayan yada tubbebekle yapan var, İlk çocuğu olmayıp tubbebekle olan ikincisi normal yollardan olanda var çok ilginç Allah'ın hikmeti işte
İlk çocuğu normal yollardan olup ikinci olmayan yada tubbebekle yapan var, İlk çocuğu olmayıp tubbebekle olan ikincisi normal yollardan olanda var çok ilginç Allah'ın hikmeti işte
Tamamen nasip, bazen tıbbi olarak bile tam bilinemiyor. Ben ilk kızımda neredeyse 10 a yakın tüp tedavisi, ve birkaç rahim operasyonu yaşadım. Bilen bilir zordur. Yıllar sonra ikinci kızım doğal yoldan sağlikla oldu evliligimin 11.yılında. Nasıl oldu ? Allahtan başka bir cevap bulamıyorum. Allah hepimize sağlıklı iyi ahlakli evlatlar nasip etsin. Isyan etmeyelim. Varmiş bir vakti.