İlk cinsel ilişkiniz

Herkesin rahat ettigi pozisyon farklidir canim kendin deneyerek bulacaksin rahat ol gevşe gerisi çorap sokugu gibi gelir 5 ay vajinismus yaşamiş biri olarak soyluyorum korkular anlatilanlar hepsi yersiz sifir acı sadece baskı hissi oluyo o da kasarsan
Ay gerçekten mi nasıl yendinz peki vajinismusu ? O anlatanlara kulak tıkamak lazım onu çok iyi anladım

Evet ama yine de hissiyat olarak merak ediyorum kimler ne hissetti nasıl bı duygu ne kadar sürüyor ne yapmalı falan filan :)
Ben ilk zamanlar aynen şöyle hissediyordum, hani klozette otururken suyu acarsın o yavaş yavaş Bi değişik his verir ya 😂 şimdi onu hissetmiyorum ama o zaman aynen o his vardı

Ay gerçekten mi nasıl yendinz peki vajinismusu ? O anlatanlara kulak tıkamak lazım onu çok iyi anladım
Buradaki ayni sorunu yasayan arkadaslarla birlikte konusarak ne yaomamiz gerektigini bir birimize anlattigimiz bi kk gurbumuz var onlarin tavsiye ve onerileri benim bu sorunu aşma isteğim sayesinde yendim çok sukur

Arkadaşlar ilk cinsel ilişkinizde ne hissettiniz ?
Ağrı,yanma ve ya hiç biri ?
Ne hissettiğinizi bı örnekle ifade eder misiniz ? Kolay olması için yaptığınız herhangi bir şey var mıydı ?
Ekstradan yaptigim(iz) bir sey yoktu, onsevisme güzel ve yeterliydi. Birleşme gayet rahat oldu hatta ben basta olmadi bile sandim :KK70:

X