Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama yine de hissiyat olarak merak ediyorum kimler ne hissetti nasıl bı duygu ne kadar sürüyor ne yapmalı falan filan :)Olayı tamamen akışına bırakın. Acı, yanma vs şeyleri aklınızdan çıkarın. Keyfini çıkarın zaten devamı daha kolay geliyor inanın ki.
Gerçekten mi peki ıslanma falan mı kolaylaştırdı bir de kasmamak için ne yapmak lazim ? Bir ay sızladı dediniz ya o ilişkiyi önlüyor muydu pekiO an Nerdeyse hiç birsey...sinek ısırığı gibi birşey ama sonrasında 1 ay falan hafif bir sızlama hissi vardı
On sevişme önemli tabiki de ıslaklık olması için. O yüzden tamamen odaklanin yani o zaman daha kolay olur sizin içinEvet ama yine de hissiyat olarak merak ediyorum kimler ne hissetti nasıl bı duygu ne kadar sürüyor ne yapmalı falan filan :)
Kasilmamak için ne yapmak lazım fikriniz var miOn sevişme önemli tabiki de ıslaklık olması için. O yüzden tamamen odaklanin yani o zaman daha kolay olur sizin için
Çok iyi ya ,kasilmamak düşündürüyor ne yapmalı bilemiyorumHiçbirşey hissetmedim
Sıfır acı,sıfır basınç hissi
Yeterince ıslaktım ve kasılmadım belki bundandır bilemiyorum
Yanı dediğim gibi kendinizi tamamen bırakın odaklanin o zaman kasma felan olmuyorKasilmamak için ne yapmak lazım fikriniz var mi
Deneyeceğim bakalım aslında oldu ama sprey falan vardı ondan çok anlayamadım hafif batma olmustuYanı dediğim gibi kendinizi tamamen bırakın odaklanin o zaman kasma felan olmuyor
Ay peki yaptığınızda ne hissettiniz ,jel falan kullanmismiydinizBenim kasıldığım için cok zor oldu birleşme 3. Denemede tam birliltelik oldu kasmasam halbuki kolay olacaktı eşim hep dalga geçer hatta ilk gecemizle ilgili .hatta ben beceremicez sandım ama oldu siz kendiniZi kasmayın korkulcak bişe yok
Hiç bişey kullanmadık .eşimle ben birbirmizin oldgunu hissettik güzel bir histi.Ay peki yaptığınızda ne hissettiniz ,jel falan kullanmismiydiniz
Ya çok iyi ,o anlatılan abartılı şeyler sanırım anlamsızHiç bişey kullanmadık .eşimle ben birbirmizin oldgunu hissettik güzel bir histi.
Evet yok cok kan akacak ve benzeri şeyler yalan dizini bir yere sürrmüşsünki kadar bişe oluyo kanamada .beni korkurmuşlardıYa çok iyi ,o anlatılan abartılı şeyler sanırım anlamsız
O kadar saçma hikaye var ki bizimde beynimizi doldurdular .pozisyon olarak hangisi kolay olur peki sizceEvet yok cok kan akacak ve benzeri şeyler yalan dizini bir yere sürrmüşsünki kadar bişe oluyo kanamada .beni korkurmuşlardı
Herkesin rahat ettigi pozisyon farklidir canim kendin deneyerek bulacaksin rahat ol gevşe gerisi çorap sokugu gibi gelir 5 ay vajinismus yaşamiş biri olarak soyluyorum korkular anlatilanlar hepsi yersiz sifir acı sadece baskı hissi oluyo o da kasarsanO kadar saçma hikaye var ki bizimde beynimizi doldurdular .pozisyon olarak hangisi kolay olur peki sizce