İlk cinsel ilişkiniz

Simal0401

Unutulacak dunler var ..
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
1.200
2.299
Arkadaşlar ilk cinsel ilişkinizde ne hissettiniz ?
Ağrı,yanma ve ya hiç biri ?
Ne hissettiğinizi bı örnekle ifade eder misiniz ? Kolay olması için yaptığınız herhangi bir şey var mıydı ?

O an Nerdeyse hiç birsey...sinek ısırığı gibi birşey ama sonrasında 1 ay falan hafif bir sızlama hissi vardı
Gerçekten mi peki ıslanma falan mı kolaylaştırdı bir de kasmamak için ne yapmak lazim ? Bir ay sızladı dediniz ya o ilişkiyi önlüyor muydu peki

Benim kasıldığım için cok zor oldu birleşme 3. Denemede tam birliltelik oldu kasmasam halbuki kolay olacaktı eşim hep dalga geçer hatta ilk gecemizle ilgili .hatta ben beceremicez sandım ama oldu 🙄siz kendiniZi kasmayın korkulcak bişe yok

Benim kasıldığım için cok zor oldu birleşme 3. Denemede tam birliltelik oldu kasmasam halbuki kolay olacaktı eşim hep dalga geçer hatta ilk gecemizle ilgili .hatta ben beceremicez sandım ama oldu 🙄siz kendiniZi kasmayın korkulcak bişe yok
Ay peki yaptığınızda ne hissettiniz ,jel falan kullanmismiydiniz

O kadar saçma hikaye var ki bizimde beynimizi doldurdular .pozisyon olarak hangisi kolay olur peki sizce
Herkesin rahat ettigi pozisyon farklidir canim kendin deneyerek bulacaksin rahat ol gevşe gerisi çorap sokugu gibi gelir 5 ay vajinismus yaşamiş biri olarak soyluyorum korkular anlatilanlar hepsi yersiz sifir acı sadece baskı hissi oluyo o da kasarsan

X