• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk cinsel ilişki !!!

sevimgul123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
15
1
3
kızlar merhaba bilgisi olanlar yardımcı olsun dün ilk cinsel ilişkimi yasadım zor oldu kayganlaştırıcıyla anca girebildi eşim ilk girdiginde bişey hissetmedim ve yanma oldu halada var bu ne zaman gecer ve biseyler ne zaman hissetmeye başlarım

kızlar merhaba bilgisi olanlar yardımcı olsun dün ilk cinsel ilişkimi yasadım zor oldu kayganlaştırıcıyla anca girebildi eşim ilk girdiginde bişey hissetmedim ve yanma oldu halada var bu ne zaman gecer ve biseyler ne zaman hissetmeye başlarım

canım bizimde öle olmuştu. krem kullanmıştık ve yanma oluyordu. Vallahi ben 1 ay sonra hamile kaldım o yüzden bu kadınların zevk alması bişiler hissetmesi ne zmn başlar bilmiyorum ama 1 ayda ben yanma hissediyordum ama giderek azalmıştı yanmalarım kendini kasmadığın zmn daha kolay oluyor. Senin ıslandığın iyice kayganlaştığın zmn girmeyi deneyin.

İlişki sıklığına bağlı olarak değişir. Sık sık yaparsanız ve sen kendini kasmamayı öğrenirsen zevk almaya başlarsın. Ne zaman zevk alacağına odaklanma, hoşuna giden şeyler konusunda eşini yönlendir, böylece daha kolay olur.

İlişki sıklığına bağlı olarak değişir. Sık sık yaparsanız ve sen kendini kasmamayı öğrenirsen zevk almaya başlarsın. Ne zaman zevk alacağına odaklanma, hoşuna giden şeyler konusunda eşini yönlendir, böylece daha kolay olur.

tşk ederim cevap için .. evet kasıyorum kendimi sonra cok yanma oluyor eşim kasma diyor ama elimde olmadan kasıyorum

canım bizimde öle olmuştu. krem kullanmıştık ve yanma oluyordu. Vallahi ben 1 ay sonra hamile kaldım o yüzden bu kadınların zevk alması bişiler hissetmesi ne zmn başlar bilmiyorum ama 1 ayda ben yanma hissediyordum ama giderek azalmıştı yanmalarım kendini kasmadığın zmn daha kolay oluyor. Senin ıslandığın iyice kayganlaştığın zmn girmeyi deneyin.

sizinde cok erken olmuş hamilelik :)

Kendinizi rahat birakin faydasi var kesinlikle

İlk ilişkiden sonra tabiri caizse zonklama oldumu olduysa yaklaşık 2-3 haftada kendine gelir. Sana kesinlikle önerim, Kendini bırak herşeyi eşin halletsin acaba orgazm olacakmıyım diye düşünme yavaşca herşey rayına giriyor. Bende hala ilk girişde zorluk oluyor.

csnım ilişki sıklıgıns göre değişr ilk başlarda zevk olmaz zamanla olur ama kasma ve iyice ıslan

Hep girecek aciyacak dusuncesi oldugu icin islanamiyorum rahat olamiyorum iliskidn sonrada yanma oluyor normal mi

Back