Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlınızla konuşun bu konuları. Çekindiğiniz durumları anlatırsanız o da size daha anlayışlı yaklaşacaktırMerhabalar yakın bir zaman da evleneceğim ve ilk defa cinsel birlikteliğim olacak. Açıkçası biraz gerginim ve tecrübelerinizle önerilerinize ihtiyacım var
evet neyseki konuşabiliyoruz açık açık ama nasıl olacağına dair bir garip heyecanım olabiliyorBu konuları karşılıklı konuşmanız gerek.
evet konuşuyoruz hem eğlenceli hem de rahatlatıcı oluyor :)Bunun tecrubesı yoktur kı. Konusun anlasın hem evlenmeden cınsellık mutlaka konusulmalı belkı fıkır ayrılıgına dusecegınız bırsey olacak bunu nısanlıyken ogrenırsınız cozersınız daha ıyı olmaz mı? Hem nısanlıyken çok ekşınlı oluyor böyle şeyleri konusmak
korkumu biliyor yardimci olacagini da söylüyor. daha önce yakinlastik ama iliskiye girmedikMutlaka konuşun onunla, korktuğunuzu söyleyin, anlatın içinizdekileri, bir de daha önce masturbasyon yapmadıysanız ve orgazmın ne olduğunu bilmiyorsanız deneyin bu size daha iyi hissettirecektir. Zevkin ne olduğunu bilmezseniz ne yaşayacağınızı da tahmin edemezsiniz
Bence karşındaki kişiyle biraz olsun konuşabilirsin ben de gergin hissettiğimi söylediğimde kayganlaştırıcı kullanalım sonuçta sen gerildiğinde bende huzursuz hissederim kendimi dedi. Böyle bir öneri sunmuştu bana. Zaten eve geldiğimizde ılık duş aldık yemek yedik biraz vakit geçirdik hem benim utangaçlığım azaldı hemde daha yakınlaşmış olduk. Bu şekilde ilerledi. Eşin aceleci davranmasın doktorların da dediği ön sevişmenin önemi özellikle ilk gecede daha çok önem arz ediyor çünkü. Sende rahat olursan herşey daha güzel olur. Şimdiden mutluluklar dilerim...
Bence o riski alma yumurtlama dönemi her kadında aynı değil. Bir kaç ay doğum kontrol hapı kullanabilirsin rahat edersiniz, sonra istediğiniz gibi korunun. Ama yerinde olsam kesinlikle ilk gece diye korunmasız ilişkiye girmem ya tutacağı tutarsa. İlla ki böyle yapacağız diyorsan sonrasını tercih etaciklayici mesajiniz icin çok teşekkür ederim öncelikle.
herkesin yasadigi birsey aslinda ve çok normal ama birçok soru geliyor aklıma ve acikcasi korunmadan yapmak istedik ama cocuk da istemiyoruz bu sebeple mesela regl doneminden hemen önce mi yoksa hemen sonra mi yapmamız daha az riskli olur.
bende ilk gece diye nasıl olucak alayım diye korunma olayını ertelemiştim ilk olcak diyeBence o riski alma yumurtlama dönemi her kadında aynı değil. Bir kaç ay doğum kontrol hapı kullanabilirsin rahat edersiniz, sonra istediğiniz gibi korunun. Ama yerinde olsam kesinlikle ilk gece diye korunmasız ilişkiye girmem ya tutacağı tutarsa. İlla ki böyle yapacağız diyorsan sonrasını tercih et
Ben düğünden 2 ay önce hapa başladım ve hamile kalmaya karar verene kadar da kullandım, yalnız hapı iyi seçmek lazım ödem falan yaparsa sıkıntı yaşayabilirsin iyi araştır ya da bir doktordan öneri al, ben miranova kullandım ne ödem ne kilo değişimi yaşamadım ama her bünyede qynı etkiyi yapar mı bilmem. O dönemde hap kullandığıma da hiç pişman değilim. Yeni evliler prezervatifle falan uğraşmamalı keyif kaçırmaya gerek yok.bende ilk gece diye nasıl olucak alayım diye korunma olayını ertelemiştim ilk olcak diye
Bunu onunla konusabilirsin. Ilk oncelerde onun davranislari muhim cunku.Merhabalar yakın bir zaman da evleneceğim ve ilk defa cinsel birlikteliğim olacak. Açıkçası biraz gerginim ve tecrübelerinizle önerilerinize ihtiyacım var