- Emoji Skoru
- 3.465
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
İnşallah tutar canım bolca dua et..
İğneyi vurdurduğun saatden itibaren hesapla 36 saat sonra tam zamanında ilişkiye gir..
Resmin yok atarsan sevinirim iğneninkaçıncı günü ?Selam.nolursunuz banada yardim edin test yapdim boyle oldu sizce hamilemiyim?3cu yilimdayim bekliyorum ama anlayamadim neden boyle oldu?
Selam.nolursunuz banada yardim edin test yapdim boyle oldu sizce hamilemiyim?3cu yilimdayim bekliyorum ama anlayamadim neden boyle oldu?
Hemen yapmana çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla yakın zamanda bir yavrucuğunuz olur
Canım bir tane daha test yapmayı denesen çünkü bundan net konuşmak pek mümkün değil.. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,bozma moralini. Bir tane daha gebelik testi yapmaya bak derim ben.Ya bilmiyorum acava hamilemiyim cok uzuluyorum yardim edin boyle olan varmi lutfen
Tamam canim simdi baskasini alip yapacagim simdi.Allah seninde dualarini kabul etsinCanım bir tane daha test yapmayı denesen çünkü bundan net konuşmak pek mümkün değil.. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,bozma moralini. Bir tane daha gebelik testi yapmaya bak derim ben.
Aama uzerinde gosterildigi kadar dokdum 4 damcı neden fazla olsunki ya insAllah hamilelikdir.basqa boyle olan varmi lutfen yazarmisinizCanim bende de oyle oldu bi keresinde idrar fazla gelmistir ...
Aama uzerinde gosterildigi kadar dokdum 4 damcı neden fazla olsunki ya insAllah hamilelikdir.basqa boyle olan varmi lutfen yazarmisiniz
Cok tesekkur ederim Allah seninde dualarini kabul etsinİnsallah hamilesindir canim...ginlunu ferah tut.
Canım test yapdim ama bu s3ferki biraz ucuz testdi hicbirsey cikmadi boyle olan varmi?Canım bir tane daha test yapmayı denesen çünkü bundan net konuşmak pek mümkün değil.. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,bozma moralini. Bir tane daha gebelik testi yapmaya bak derim ben.
Canım ne yaptın? Var mı bir ses seda?Canım test yapdim ama bu s3ferki biraz ucuz testdi hicbirsey cikmadi boyle olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?