• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk çatlatma iğnemi oldum...

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.465
Puanlar
133
Demin ignemi oldum...sira beklemekte...doktorum 36 saat sonra iliski dedi. Ayriyeten gun asiri iliski dedi pazartesi carsamba iki iliski arasi 48 saati gecmeyecek dedi...Dilerim hayirlisiyla isteyenn herkes bu mubarek cuma gunu hurmetine hamile kalir evladini kollarina alir amin...

İnşallah tutar canım bolca dua et..

İğneyi vurdurduğun saatden itibaren hesapla 36 saat sonra tam zamanında ilişkiye gir..

Selam.nolursunuz banada yardim edin test yapdim boyle oldu sizce hamilemiyim?3cu yilimdayim bekliyorum ama anlayamadim neden boyle oldu?

Selam.nolursunuz banada yardim edin test yapdim boyle oldu sizce hamilemiyim?3cu yilimdayim bekliyorum ama anlayamadim neden boyle oldu?
Resmin yok atarsan sevinirim iğneninkaçıncı günü ?

Hemen yapmana çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla yakın zamanda bir yavrucuğunuz olur:anneadayı:

Eklentiler

• 20170616_141248.jpg
    20170616_141248.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 20170616_141211.jpg
    20170616_141211.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 62

Canim bende de oyle oldu bi keresinde idrar fazla gelmistir ...

Dilerim rabbim.en kisa zamanda yavrunu verir insallah insallah...ALLAHim seni ummadigin anda sevindirsin seni oyle anliyoeum ki...

Ya bilmiyorum acava hamilemiyim cok uzuluyorum yardim edin boyle olan varmi lutfen

Ya bilmiyorum acava hamilemiyim cok uzuluyorum yardim edin boyle olan varmi lutfen
Canım bir tane daha test yapmayı denesen çünkü bundan net konuşmak pek mümkün değil.. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,bozma moralini. Bir tane daha gebelik testi yapmaya bak derim ben.:KK52:

Canım bir tane daha test yapmayı denesen çünkü bundan net konuşmak pek mümkün değil.. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,bozma moralini. Bir tane daha gebelik testi yapmaya bak derim ben.:KK52:
Tamam canim simdi baskasini alip yapacagim simdi.Allah seninde dualarini kabul etsin

Canım test yapdim ama bu s3ferki biraz ucuz testdi hicbirsey cikmadi boyle olan varmi?

Eklentiler

• IMG-20170616-WA0012.jpeg
    IMG-20170616-WA0012.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 25
Ya ben hiç bu çubuk testten anlamıyorum anlayan arkadaş yok mu hiç..

Ahh amin canım benim Allah hepimize nasip etsin hayırlısını ve sağlıklısını sıkma canını gelişmelerden haberdar et bizleri..

Back