Ilk buluşma

Çok haklısınız. Bazen diyorum ki ya beklediğim gibi cikmazsa(daha once gördüm ama arkadaş ortamında) inşallah güzel geçer. Tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim :)

Çok haklısınız. Bazen diyorum ki ya beklediğim gibi cikmazsa(daha once gördüm ama arkadaş ortamında) inşallah güzel geçer. Tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim :)

insanların kişiliklerini tanımak için çok zaman gerekiyor maalesef ki.. umarım umduğunuzu bulursunuz...

bi yerde oturacaksanız şort ilk buluşma için uygun değil bence. ciddiyetsiz kaçabilir. elbise daha mantıklı sanki.

Kızlar resmen boş yere heyecan yapmışım. Adamla önce cok güzel muhabbet ettik. Ve sonra bana aynen şunu soyledi. 'Ben bi ilişki sorumluluguu alamam yaaaeeeaağ. Birbirimizi kaybetmeyelim. Takilalim dedi resmen. Ben de dedim ki farklı düşünüyoruz saygı duyuyorum ama senin gibilere alerjim var benim musadenle kalkıyorum dedim. Ben bırakırım ya dur konuşalım falan. Yok dedim teşekkürler ben yolu biliyorum. Kalktı benimle birakiyim falan yok kendim giderim teşekkür ettim ayrıldım yanından. Son zamanlarda bu tip erkekler mi arttı bana mi denk geliyor ya. :) sizle paylaşmak istedim. Hayır bir de o gun o kadar heves ve heyecanla hazirlandim. Ziyan olan zamanima makyaj malzemelerime tatil günümü böyle geciridigime yaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…