• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşma mı değil mi..

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
326
649
103
merhaba hanımlar.
biraz anlam veremediğim bir konuyu danışacağım sizlere.
ben yüksek lisans yapıyorum. aynı dersleri aldığım bir beyfendi vardı. yaşlarımız aynı. bir sebepten numaralarımız da vardı birbirimizde. bir ay kadar önce hocanın dersle ilgili diğer arkadaşlara da ilet dediği bir konu dolayısıyla mesaj attı bana ders olmayacak diye. sonrasında iş güç hayat konuştuk. geçtiğimiz pazar kahve içmeye davet etti. benim gidesim yoktu bahane uydurdum. 1 ocak ya da haftaya pazar dedim geçtim. hiç ihtimal vermedim üstüne düşeceğine. dün bana mesaj attı patronu ikna ettim yârın çalışmayacağım diye. ben de çabasına bir şans vermek istedim bugün buluştuk bir kahve içtik.
buluşmada şöyle birkaç nokta oldu;
  • yemediğim birkaç şeyden bahsederken "bunları nasıl aklımda tutacağım" diyip sıralamaya başladı.
  • ⁠konuşma arasında tatlı yaptığımdan bahsedince yaparsan yeriz falan gibi göndermelerde bulundu.
  • ⁠beni metroya kadar bıraktı yolu ters olmasına rağmen. ben ya ne gerek vardı vs dedim. olur mu öyle şey ne olacak dedi. vedalaşırken el sıkıştık ve böyle kafa tokuşur gibi ama öper gibi de bişi oldu. kendi yaptı bunu.
  • ⁠ama herkes kendi hesabını ödedi. yani bilmiyorum buna bozulmalı mıyım. hiç gocunmam aslında. arkadaşım da bir kahve sonuçta ne olacak ödese dedi. bilemiyorum.
  • ⁠buluşma sonrası mesaj atmadı ama öncesinde de zaten buluşma saatine kadar bir günaydınlaşma olmamıştı. hiç uzun uzadıya mesajlaşmadık bugüne kadar.

Aslında benim pek gönlüm yok, bir başkasını seviyorum halen. şans vermeye çalışmıştım. yani ideolojilerimiz de farklı bunu biliyorum. sormak istediğim beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa onun açısından bu bir ilk buluşma ve flört çabası mıydı?
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Zaten kafanda başkası varsa yapacak bir şey yok. Yaptığı her şey gözüne batacak. Kafanda başkası varken yeni birine şans vermeye çalışma karşındakine haksızlık olur bence. İlk buluşmada hesabı ödese hoşluk olurdu ama ödememesi de bu adam kötüdür demek değil bence. Flörtöz davranmış doğal olarak seni yolcu etmesi hoş bir davranış. Ama senin kafan karışık zaten bence biri varken başka birini düşünme.

Ne fark edecek ki benim pek gönlüm yok, ideolojik olarak farklıyız ve en önemlisi başkasını seviyorum derken ilk buluşma ya da normal bir buluşma olmasının tam olarak ben onu anlayamadım. Şu hesap ödeme olayına takılınmasını da asla anlamıyorum galiba bende sorun var bu konuda o yüzden ona yorum yapmicam.

Ne fark edecek ki benim pek gönlüm yok, ideolojik olarak farklıyız ve en önemlisi başkasını seviyorum derken ilk buluşma ya da normal bir buluşma olmasının tam olarak ben onu anlayamadım. Şu hesap ödeme olayına takılınmasını da asla anlamıyorum galiba bende sorun var bu konuda o yüzden ona yorum yapmicam.
bir başkasıyla konuşmayı keseli 5 aya yakın oldu. bir alışkanlıktan sebep mi onu hala aklımda tutuyorum bir başkası olsa belki de yalnızlıktan onun yasısını tutuyorumdur diye düşünmüştüm aslında.

bir başkasıyla konuşmayı keseli 5 aya yakın oldu. bir alışkanlıktan sebep mi onu hala aklımda tutuyorum bir başkası olsa belki de yalnızlıktan onun yasısını tutuyorumdur diye düşünmüştüm aslında.
Olabilir tabi ki ama öyle olsa bile benim pek gönlüm yok demezdiniz bence, etkilenseniz esamesi okunmazdı diye düşünüyorum ben de.

İdeoloji farklıysa herşey farklıdır başkasını unutamamis olsanizda olmaz .Farklı ideolojideki insanla normal arkadaşlık bile suya sabuna dokunmadan yüzeysel olursa oluyor degilki sevgililik.Kesinlikle yürümezdi zaten.Bahsetttiğiniz kavram hayatımızın tümünü etkileyen bır kavram.Bakış açımızı düşünce ve hayat tarzımızı dost secimimizi bizi Benim için imkansız mesela siyasal olarak çok farklı olduğum bir insanla ortak noktada buluşmak.İllaki bir zıtlık bir iticilik oluyor karşılıklı benim fikrim bu.

merhaba hanımlar.
ben yüksek lisans yapıyorum. aynı dersleri aldığım bir beyfendi vardı. yaşlarımız aynı. bir sebepten numaralarımız da vardı birbirimizde. bir ay kadar önce hocanın dersle ilgili diğer arkadaşlara da ilet dediği bir konu dolayısıyla mesaj attı bana ders olmayacak diye. sonrasında iş güç hayat konuştuk. geçtiğimiz pazar kahve içmeye davet etti. benim gidesim yoktu bahane uydurdum. 1 ocak ya da haftaya pazar dedim geçtim. hiç ihtimal vermedim üstüne düşeceğine. dün bana mesaj attı patronu ikna ettim yârın çalışmayacağım diye. ben de çabasına bir şans vermek istedim bugün buluştuk bir kahve içtik.
  • yemediğim birkaç şeyden bahsederken "bunları nasıl aklımda tutacağım" diyip sıralamaya başladı.
  • ⁠konuşma arasında tatlı yaptığımdan bahsedince yaparsan yeriz falan gibi göndermelerde bulundu.
  • ⁠beni metroya kadar bıraktı yolu ters olmasına rağmen. ben ya ne gerek vardı vs dedim. olur mu öyle şey ne olacak dedi. vedalaşırken el sıkıştık ve böyle kafa tokuşur gibi ama öper gibi de bişi oldu. kendi yaptı bunu.
  • ⁠ama herkes kendi hesabını ödedi. yani bilmiyorum buna bozulmalı mıyım. hiç gocunmam aslında. arkadaşım da bir kahve sonuçta ne olacak ödese dedi. bilemiyorum.
  • ⁠buluşma sonrası mesaj atmadı ama öncesinde de zaten buluşma saatine kadar bir günaydınlaşma olmamıştı. hiç uzun uzadıya mesajlaşmadık bugüne kadar.

Aslında benim pek gönlüm yok, bir başkasını seviyorum halen. şans vermeye çalışmıştım. yani ideolojilerimiz de farklı bunu biliyorum. sormak istediğim beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa onun açısından bu bir ilk buluşma ve flört çabası mıydı?
Gönlün başkasında, ideolojin farklı. Macera mı arıyorsun ne fark eder?

Ideolojik fark nedir? Çok muhafazakar-çok seküler farkıysa olmaz tabi. Onun dışında flört etmiş evet. O davet ettiği için 2 kahve ödese tatlı olurmuş. Ama siz rahatsız olmayın diye (ideolojik düşünmüştür belki 😅) Alman usulü yapmak istemiş olabilir.

merhaba hanımlar.

flört çabası gibi geldi ama bi kahve için hesap bölen adam bence eksi

Yanlış yapmışsınız. Kafanız karışık sanırım.
Hem şans vermek istedim diyorsunuz hemde sevdiğim birisi var zaten diyorsunuz.

Hem kahve içmeye davet et hem içtiği kahveyi kendisine ödet 😂 cinsiyet olarak bakmıyorum sahsen kadın veya erkek ben davet etsem ben oderim hesabı ama beraber karar vermiş 2. Buluşmamız ise kim öderse ödesin yarısını ödemekle ısrar ederim hayatım boyunca Boyle yaptım duruma cinsiyet gozuyle baktığımda cok itici bir davranış kesinlikle o kişiden uzaklastırır beni mevzu para değil bana kahve ısmarlayana ben yemek zoraki ısmarlarım ama davranışı 👎

Daha önce hala eski sevgilimi tam unutmamışken arkadaşlarımın ısrarıyla biriyle buluşmuştum. Çocuk elinde çiçeklerle gelmişti. Çiçeği bana verirken nerdeyse kusacaktım. Mecburen bi kahvaltı yaptık çocuğun yemek yemesi bile battı. Yanımıza bi satıcı geldi anahtarlık satmaya çalıştı evinizin anahtarına takarsınız falan dedi öyle bi yükseldim ki ne saçmalıyosun be falan diye 😅 eve gelince hüngür hüngür ağladım. Aradan iki sene gibi bi zaman geçti eşimle tanıştım ve her şey o kadar güzel geliyordu ki. Çünkü kalbim tamamen boştu. Bence gayet yeterli bi cevap ☺️

Yani cano aklın başkasında gitmişsin, ne bekliyordun adam ne yapsa beğenmeyecektin. Zaten istemiyorsun farklılıklariniz da var. Yalnız şu kahve ödememe korkunç birini ısrarla davet edip 1 bardak kahveyi ödememek ne demek begensem dahi asla şans vermezdim🤐
türkiyede yeni moda bu
en azından beyaz yaka erkekler öyle bir tavır geliştirdi

Şöyle konuları görünce sinirim bozuluyor benim. ilk buluşmaya kendi davet edecek ve o kahvenin parasını kasada hiç utanmadan benimle bölüşecek ezik 😀 sen dur elinin hamuruyla deyip ikisini birden öderim. Utansın diye de değil böyleleri beyinsiz ve ruhsuz olduğu için beleş kahve içti diye sevinir bile, kasada o durumu yaşamamak için öderim ayıp ya okurken utandım. O dakikadan sonra da böcekten farksız olur zaten bunun başka bir alternatifi yok. Ne diye bunun üzerine düşünüp bir de başkaları düşünsün diye konu açtın ki? Yok arkadaş olarak mı görmüş de bilmem ne bir kahve parasını ödeyemeyecek kadar yol yordam bilmeyen zavallı birinin seni ne olarak gördüğünü mu düşünüyorsun? Kızım siz nasıl bu kadar bu konulardan uzak kalabiliyorsunuz bu devirde? Hiç aklınız ermiyorsa adil yıldırım falan izleyin instagramda her yer kişisel gelişimci dolmuş. Burun kıvırdıklari esra ezmeci bile gayet doğru konuşuyor eşitlik meşitlik diye bütün yükü sırtladiniz ortalık evde yatan premses erkeklerle doldu yazik

Back
X