• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşma, ilk temas..

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
merhaba annecikler,
kısmetse 2 gün sonra doğum yapacağım, çook heyecanlıyım
sizden bebeğinizi ilk gördüğünüzde, ona ilk dokunduğunuzda neler hissettiğinizi paylaşmanızı rica ediyorum, bir de genel anestezi olmayıp bebek ilk çıktığında gören, ilk ağlayışını duyan anneler neler hissetti çok merak ediyorum:49::52:

epiduralle normal doğum yaptım kasım ayında..
bebek cıktı.hemen aldılar yan odaya temizlemeye..ben dikişler atılırken benimle ugrasılırken sadece bebeğim iyi mi diye sayıklamısım..en son dikiş atan doktorum kahkahayı bastı..daha simdiden böyle olursan yandık diye..
dünya umrunda olmuyo..sadece o iyi mi?...kan kaybından ölsen canın acımıyo..
hiç bi sey onun o cırtlak sesinin yan odadan gelme halini örtüleyemiyo..
hemen battaniye sarıp getirdiler..
bebişim kucagımda dikişlerim atıldı..
öptüm kokladım misss gibi..
zaman durmus sanki..
o kadar güzel ki.en güzel bebek sana verilmiş bu dünyada sanki..
ama bu aralar bi de şunu keşfettim ...
bebeğim 50 günlük bazen dudagından öpüyorum onu ..aman allahım bu kadar güzel bi ağız kokusu olamaz..ya melek gibi kokuyo bu cocugun ağzı..
mutlaka sende kokla .. doya doya...:51:

çok güzel anlatmışsın canım, koklayacagım tabi allah izin verirse...
senin bebeğini de allah analı babalı büyütsün :nazar:

merhaba annecikler,
kısmetse 2 gün sonra doğum yapacağım, çook heyecanlıyım
sizden bebeğinizi ilk gördüğünüzde, ona ilk dokunduğunuzda neler hissettiğinizi paylaşmanızı rica ediyorum, bir de genel anestezi olmayıp bebek ilk çıktığında gören, ilk ağlayışını duyan anneler neler hissetti çok merak ediyorum:49::52:

mrb allah analı babalı büyütsün benim 2 kızım var ben ilk doğduğunda onu ördüğümde ağlamaya başladım ve ilk dediğim iyimi
ağlama sesini duyamadım sesi çıkmıyodu fazla 8 aylık ve çok küçük doğdu erken yani ama kızımın doğmasıyla ağrılarım acım dindi
sanki yeniden doğdum hayırlısıyla dünyaya gelir inş ben hayatım boyunca bebek bakmadım korkardım kucağıma almaya
bşy olu diye nasıl bakıcam diye düşünüyodum ama inanın kızım doğdu hiç korkmadım o kadar ufaktı ki kimse dokunamıyodu giydirmek için ben herşeyini
yaptım bide tavsiyem tüm anna adylarına erken hazırlayın hastane çıkşlarını çünkü ne olucağı belli olmuyo ben 7 aylıkken aldım alma dediler erken daha
ama 8 aylık doğum yaptım şimdi ikinciyi düşünüyorm ve bekliyorum regli olmadım bakalım inş gebeyimdir

Bende normal doğum yapanlardanım. İlk kafası çıkarken çok korkmştum. Bir anda hop doktorun eline geliverdi. Nasıl ağlıyordu oğlum. O ağlıyordu bende ağlıyordum. Müthiş birşeydi ...Lohusa odasına geçtiğimde elime verdiler. Sadece penye battaniyeye sarılıydı biraz üşümüştü. Bana bakıyordu öylece. Benim annesi olduğumu biliyordu sanki... Hemen emzir dediler emzirdim. O şakakları daha dolmamıştıki elimle dokunduğumda kemikleri geliyordu elime. Arada sırada yüzüne dokunuyordum. Sen gerçek misin diyordum hep...Benim için bir rüya gibiydi oğlum. Rüyam hala devam ediyor....

cenabı ALLAHın biz kadınlara verdiği en büyük ihsanlardan biridir anne olmak...bende oğlumu kucağıma aldığımda bir tuhafıma gitmişti özelikle de ilk emzirdiğimde ağzıyla senin göğüs uçlarını çekip minik minik ağzı hareketleriyle emerken sütünü insan kendini bir tuhaf hisediyor...her nekadar ben epidural yüzünden pek bu mutluluğu yaşayamasamda çok..en güzle şeydi ilk karşılaşma ...insan inanamıyor bu benim mi benim çoçuğummu diyosun...ALLAH bağışlasın tabi biz emnattçiyiz ALLAHın hediyeleri onlar biz annelere..emantin sana emanet ey rabbim...sen koru bağışla cümlesinkinide bizimkinide...

anlattıklarınızın hepsini yaşadım:16:
spinal sezaryen oldum, eşim doğuma girdi, ilk kez bebeği orda onun kucagına verdiler, o da bana gösterdi, muhteşem bir duyguydu:69:
odamıza geldik, onu emzirmeye basladıgımda hıçkırıklarla ağladım, tarif etmem imkansız bu duyguyu
o bakıma muhtaç meleğin her şeyi bendim

Back