91korkankz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
3
0
1
25
Arkadaslar merhaba size sıkıntımı anlatmak istiyorum ben yeni evlendim 2 aydır ilişkiye giremiyorum deniyoruz eşim beni rahatlatmaya calısıyor felan normalde zevk alıorm ama o sıra öpüşmek bile istemiyorum yani zevk vermıyor birleşimi denerken yanma oluyor sonra bı rahatlatıyorum kendımı ileri ittikce batma oluyor ve eşimi itiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen eşim cok uzuluyor yapamıyoruz diye cok anlayıslı ama üzülüyor benım elımdende bırsey gelmıyor ne yapabilirim nasıl rahatlatabılırım kendımı ne gibi ilaclar kulanabilirim

Sakinleştirici tarzda bişeyler alabilirsiniz. Melisa çayı, pasiflora, muskopan gibi kas gevşetici şeyler

O sorunlari ben de yaşadim. Aslinda evet vajinismusdum ama crsaretlendikde bile aşiri aci çekiyordum. Sonra enfeksiyon olduğunu ilişki sirasinda tahriş olduğunu, yanma acima o yuzden olduğunu ogrendim. Tedavi olduk ikimiz de sonra acimadi ve korkularimi yendikden sonra sorunsuz oldu birliktelik. Yanma acima varsa altdan muayene olun. Enfeksiyon var mi bakilsin

Halen kızlık zarı duruyor duvara gelince itiyorum doktora gittim normal ama hasas dedi uyusturucu sprey felan denedım ama fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…