Lazeri de tavsiye etmiyolar ergenlik döneminde diye biliyorum :/mrb canim :) anladim bn seni :) agdaya gittiginde hallediyolar sıkıntı olmuyo ..ama agdayi tavsiye etmiyorum sarkma yapiyo bn iki kez gittim yara oldu uc gun sunnetli gibi geziyodum:) killarin yogun ve sertse lazer tavsiye ederim..
Canim bişey sorucam sana.çevremde kimseye soramiyorum kendimde karar veremiyorum belki beni aydınlatırsın yasin küçük olduğu için. Kızım 9 yaşında ve Tüylenme başlamış bikini bolgesinde. İlk agdam demişsin ama,ilk nezaman aldın ve ne ile? ben bu konuda napicami bilemedim de.bide kaç yaşında başlamıştı Tüylenme? Biraz özel oldu belki ama kızımla ilgili kimseye soramiyorum.birazda yanlış ve erken olmasından korkuyorum.17 yaşındayım ilk defa bikini bölgeme ağda yaptırıcam gelecek haftasonuna randevu aldım. Acısından korkmuyorum bikaç kere epilatörle almışlığım var. Korktuğum yanı benim bikini bölgemde çok kıl var ve nasıl anlatiyim hani dudakları oluyo ya onları açınca içinde de var baya bi kıl yani deliğin içi değil de, neyse bence siz anladınız. Çok fazla görmediğim için başkalarınınki nasıl bilmiyorum Youtube'da bikaç videosunu izledim ordaki kızların bikini bölgesinde benim anlattığım gibi bi yer bile yoktu. Biliyorum tam anlatamadım ama yani korktuğum kısmı acaba benimkinde bi sorun mu var da ta içinde bile kıl dolu oraya da nasıl ağda yapıcak bilmiyorum çünkü iç taraf olduğu için ıslak oluyo . Eğer benimkine benzeyen varsa zaten anlamıştır ne demek istediğimi bi tavsiye ya da iç rahatlatıcı bişey derseniz sevinirim
Kusura bakmayın yeni gördüm. Benim tüylenmem 11 yaşımda başlamıştı aşağı yukarı ama ona bile annem ablam çok erken demişlerdi o yüzden bilemiyorum 9 yaşta başlamasında bi sorun var mı siz en iyisi bi doktora danışın. Ben ilk tüy dökücü kremşle almıştım çok kaşıntı yaptı ondan beri jilet kullanıyorumCanim bişey sorucam sana.çevremde kimseye soramiyorum kendimde karar veremiyorum belki beni aydınlatırsın yasin küçük olduğu için. Kızım 9 yaşında ve Tüylenme başlamış bikini bolgesinde. İlk agdam demişsin ama,ilk nezaman aldın ve ne ile? ben bu konuda napicami bilemedim de.bide kaç yaşında başlamıştı Tüylenme? Biraz özel oldu belki ama kızımla ilgili kimseye soramiyorum.birazda yanlış ve erken olmasından korkuyorum.
Canim bişey sorucam sana.çevremde kimseye soramiyorum kendimde karar veremiyorum belki beni aydınlatırsın yasin küçük olduğu için. Kızım 9 yaşında ve Tüylenme başlamış bikini bolgesinde. İlk agdam demişsin ama,ilk nezaman aldın ve ne ile? ben bu konuda napicami bilemedim de.bide kaç yaşında başlamıştı Tüylenme? Biraz özel oldu belki ama kızımla ilgili kimseye soramiyorum.birazda yanlış ve erken olmasından korkuyorum.
17 yaşındayım ilk defa bikini bölgeme ağda yaptırıcam gelecek haftasonuna randevu aldım. Acısından korkmuyorum bikaç kere epilatörle almışlığım var. Korktuğum yanı benim bikini bölgemde çok kıl var ve nasıl anlatiyim hani dudakları oluyo ya onları açınca içinde de var baya bi kıl yani deliğin içi değil de, neyse bence siz anladınız. Çok fazla görmediğim için başkalarınınki nasıl bilmiyorum Youtube'da bikaç videosunu izledim ordaki kızların bikini bölgesinde benim anlattığım gibi bi yer bile yoktu. Biliyorum tam anlatamadım ama yani korktuğum kısmı acaba benimkinde bi sorun mu var da ta içinde bile kıl dolu oraya da nasıl ağda yapıcak bilmiyorum çünkü iç taraf olduğu için ıslak oluyo . Eğer benimkine benzeyen varsa zaten anlamıştır ne demek istediğimi bi tavsiye ya da iç rahatlatıcı bişey derseniz sevinirim
Cok tesekkur ederim cnm.önemliydi bu bilgi benim için.Merhaba ablacim diyeyim :) Bende ufak yasta tuylenmeye baslamistim en buyuk hatam jiletti sanirim hem kesik kesik olurdu hemde cok kasinirdi cikarken.Bence siz kiziniza agda yapin hic jilete bulasmasin ve bekleyin bence tuyleri agdayla alinacak vakte gelinceye kadar cokta uzamasin cunku cani yanar jiletle almak ister :/
Valla ben cesaretimi topladım gittim kuaföre acısı bacaktan koltuk altından fazla ama dayanılmicak gibi değil 10 üzerinden 7 diyebilirim. 10 dakikada bitti :) Bitince de farkettim baya sivilce filan yapmış jilet. Bence hiç uğraşma çok zorlanırsın kendin yaparsan 2-3 kere kuaföre git en azından incelsin jiletle aldıkların yani ben öyle planlıyorum :)Canim kuafore gittin mi acaba yaslarimiz ayni sayilir bende hep jieltle aldim acikca yazmak gerekirse jilet koku yapiyor ve asiri sert cikartiyor :/ Bende kendim agda yapmak istiyorum gozumu kararttim cok acidi mi? Ben minik agda kagitlarindan alip yapacagim kendim sorayim dedim
Valla ben cesaretimi topladım gittim kuaföre acısı bacaktan koltuk altından fazla ama dayanılmicak gibi değil 10 üzerinden 7 diyebilirim. 10 dakikada bitti :) Bitince de farkettim baya sivilce filan yapmış jilet. Bence hiç uğraşma çok zorlanırsın kendin yaparsan 2-3 kere kuaföre git en azından incelsin jiletle aldıkların yani ben öyle planlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?