• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk belirtiler ?

yusaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1
0
1
Merhaba hanımlar 24 yaşındayım bir gebelik yaşadım 2 aylıkken düştü 3 ay geçti üzerinden 22eylül reglmin son günü bir birlikteliğim oldu bugün kasığımda ve karnımda regl olcakmisim gibi ufak ufak ağrılar var ve beyaz süt gibi akıntım var sizce 5 günde bu belirtiler olur mu ?

Merhaba hanımlar 24 yaşındayım bir gebelik yaşadım 2 aylıkken düştü 3 ay geçti üzerinden 22eylül reglmin son günü bir birlikteliğim oldu bugün kasığımda ve karnımda regl olcakmisim gibi ufak ufak ağrılar var ve beyaz süt gibi akıntım var sizce 5 günde bu belirtiler olur mu ?
Çok erken belirti için, ilişkiden 5 gün sonra belli olup belirti vermesi imkansız.

Beyaz süt akıntısı genelde yumurtlama habercisidir. Benimde reglim 22 Eylül de bitti ve dün beyaz akıntım oldu ve yumurtlama zamanım biliyorum , değerlendirin haberci bu 🌸

Reglinizin son günü birliktelik olmuş gebe kalma ihtimaliniz çok düşük zaten şu an yumurtlama oluyor olabilir

Back