• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk belirtiler diyelim mi :)

Melteminaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
1.414
1.519
63
28
Merhaba kızlar :)
Ben henüz 2.5 ayık evliyim .. geçen ay eşimle ymurtlama günlerimizin 3ünde birlikte olduk.. ve bundan 1 hafta sonra benim bel, sırt ve kasık ağrılarım başladı ve şuan hala devam etmekte.
tabi baş dönmeleri de çabası .. :) sonuç olarak şuan sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum ..
yorumlar mısınız .. ?
sizde belirtiler, durumlar ne ? :)

Demek ki bende bir anormallik vardı hamilelik boyunca :KK53:
Bende herhangi bir belirti yoktu ki, ne baş dönmesi, ne aş erme, ne bulantı,ne hassasiyet, ne adet kesilmesi, ne de başka birşey. Gayette hep karın üstü yatıyordum. Tesadüfen öğrendiğimde ise zaten 2 buçuk 3 aylıktı :KK70:

Bende herhangi bir belirti yoktu ki, ne baş dönmesi, ne aş erme, ne bulantı,ne hassasiyet, ne adet kesilmesi, ne de başka birşey. Gayette hep karın üstü yatıyordum. Tesadüfen öğrendiğimde ise zaten 2 buçuk 3 aylıktı :KK70:
Resmen şu an bana umut oldun. Bata 3 gün kaldı hiçbir belirti yok. Ne adet belirtisi ne hamilelik

adet kesilmesi yok demişsin nasıl yaniiiii 😲😲😲

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar

Back