ilk bebeqimi kaybettim..

doqaeylul

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
19
0
6
Sakarya
merhaba kizlar. 6 aylik ewliyim we 4. Ayimizda isteyeeek hamile kaldiqimi ogrendm. Okadar dikkad etmeme ragmen son adet tarihm 2 nisandi we 29 mayisda bebeqimin gelismemesi nedeniyle kese 8 haftalik bebek ise 4 haftalik kalmis dr.m alinmasi gerektiqini soyledi. Simdi 28 haziranda ilk adetimi oldm dr.m 3 ay beklemem gerektiqini soyledi ama kurtajdan sonra baslik altinda konusmalari okuduktan sonra cok kararsiz kaldm cunku bi bebek cok istiyrm sizce ne yapmaliym??

bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi 2 kızım var banada doktor 3 ay dedi çünkü rahim kendini toparlayıp yeni bi düşük olmasın diye acele etme derim biz 6 ay sonra düşündük sonra hiç bir sorun olamadı

Allah baqislasn cnm yardimi icin saqol bnde hmn dusunmek isdemiorum ama esimde cok isdio bnmde bi yanim istio sanki ama beklemek galiba en doqrusu sen neden kaybettin bebeqini?

ne cok kişi var benim durumumda olan ya. benimde kürtaj olalı 18 gün oldu . banada doktor 3 ay korunun dedi. ama korunmuyorum şuan . çoğu kişi hiç korunmadan hemen hamile kalmış. banada korunma dediler ama bilmiyorum hayırlısı

Bana rahim yenilenio falan diyolar ama onceden rahimi kaziyarak yapiolarmis simdi wakumla yapiolar rahim illaki zarar goruodur ama kazimakla wakum arasinda aldiqi zarar tabiko fark ediodur. İlk cocuk tutunamaz diolar wucud alisir hamilelige ilk kaliteli spermle kaloteli yumurtalik birlesmezmis wss wss.. Ama onemli olan cocuk aklinda yoksa bile o duyguyu yasaynca bidaha istiosun

Acele etme tatlım doktorların tavsiyesi 3 adet dönemini atlatmak
bende senin gibi bebeğimi kaybettim 5-6 ay oldu hala cesaret edemiyorum

Acele etme tatlım doktorların tavsiyesi 3 adet dönemini atlatmak
bende senin gibi bebeğimi kaybettim 5-6 ay oldu hala cesaret edemiyorum
En onemliside cesaret zaten canm bnmde icimde yine oyle olurmu dusuncesi war psikolojide onemli diolar zaten gebelik hormonumda 5150den anca 9a dustubende cesaret edemiorum ama oyle bi bebek istegi warki esimle ourup kahwe icdigimizde oylesine baktigimizda bile fala bebek goruorum:)) bakalim allahm hayirlisini nasip etsin sanada gecmis olsun..

kızçeler moral bozmayın strese girmeyin öyle oldukça daha kötü oluo inan bana ben 2defa düşük yaptım siz naparsanız yapın düşücekse düşüo elden bişey gelmio yeter ki umudunuzu kaybetmeyin Allahın izniyle bizde alırız bebeklerimizi kucağımıza sizlerin düşük sebepleri neydi ??

Canm bnim ilk bebeqimdi 6 aylik ewliyim 4.ayimda hamile.kaldim doktor 8 haftalik kesesi bebek 4 haftalik kalmis geliswmemis dedi we aldilar ilk adetimi oldum we bitti simdi yumirtlama tarihimde yaklasio 1-2 korunmadim ama.yumurtlama gunum deqildi napacaqimi bilemiorum..

ben dr dinle 2-3 ay bekle derim hem rahmin hem sen toparlan 2.düşüğümü kasımda yaptım dr banada 3ay korun dedi korundum 5aydırda korunmuyorum ama olmuo vardır Allahın bir bildiği dua etmekten başka çare yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…