Ilk bebeğini kaybedip tekrar anne olmak isteyenler buraya....

gunes0001

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
73
0
16
İstanbul
SLM ARKADAŞLAR ben 23 yaşındayım kasım ayında hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştim 7 haftaya kadar herşey yolunda normaldi bebeğimin kalp atışını dinlemeye gittiğim gün bebeğimde sorun olduğunu öğrendim kesesi gelişmiyordu. sonra tekrar doktora gıttığımde bebeğin öldüğünü öğrendim ve kürtaj oldum . çok büyük yıkım oldu benım için şuan tekrar düşünüyoruz bu ay klomen kullandım günde 3 adet ama doktor kontrole falan çağırmadı şimdi ise dün regli günümdü ama hala olmadım bugunde olmadım aralıklı olarak kasık ve bel ağrılarım oluyo ama geçiyo sonra pazartesi günü test yaptım negatif çıktı gögüs uçlarımda hafif acı var gögüslerim biraz büyüdü ama bulantı falan yok sadece geçen sabah uyandığımda üst üste 4 5 kez öğürdüm okadar bakalım bu akşamda regli olmazsam yarın sabah ilk idrarla test yapıcam tekrar bir başka korkumda acaba klomenden kaynaklı kist oluştuğu için mi regli olamıyorum korkusu sardı beni inşşş öyle bir durum olmamıştır. allahım isteyen butun kadınlara annelik tadını taddırsın inşşş...

öncelikle çok çok geçmiş olsun canım kaderlerimiz aynı malesef.benimde 6 + 6 da kalbi atmadığı için öldü bebeğim düşük yapıp kalan parçayıda kürtajla aldılar. bebek 3 ay yasak bana şuan 1 ay geçti ama hala adet olmadım. ben düzelmesini bekliyorum. senin içinde acele etme derim ne kadar az düşünüp bu işe girersen müjdeli haberi o kadar çabuk alırsın stres yapınca insanın bütün hayatı değişiyor. psikolojikman şuan bende berbat haldeyim mide bulantılarım oluyor göğüslerim şiş ve yumurtalıklarıma sancı giriyor. :) ama hep korktuğum için biliyorum. adet olsam rahatlıycam ama rabbim nasip ederde verirse çok çok sevinirim. idrar testi yapıp emin olmassan kan testide yaptır. en doğru sonucu o veriyor inşallah hamilesindir :)

günaydın eslaa sanada geçmiş olsun stres yapmamak elinde değil ki ister istemez sıkıntı yaposun kendine dün akşam günüm geçti nasılsa tekrar test yapıyım dedim ama yine negatif galiba bende kist oluştu klomenden kaynaklı şimdi psikolojikmen iyice çöktüm bide kist tedavisi olursa en az 3 ay aksar ne diyelim allah hayırlısını versin inşşş pazartesi doktora gidicem hayırlısıyla bakalım neler duyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…