kızceler bende kurtajdan sonra ılk regl dun oldum sukur
ben de ikinci kez yaşamak istemiyorum aynı şeyleri ama tahlil falan da istemedi doktorum. olmadı ben gidip yaptırym en azından kafam rahatlar
canım test yaptırdınmı benı bılgılendırır mısın. Kafam çok karıştı yıne hangı testı yaptırmam lazım şu pıhtılaşma varmı yokmu dıye.
canım test yaptırdınmı benı bılgılendırır mısın. Kafam çok karıştı yıne hangı testı yaptırmam lazım şu pıhtılaşma varmı yokmu dıye.
canım benim bütün testlerim yapıldı hsg çekildi histereskopi falanda yapıldı bi tek triodim yüksek çıktı biraz onun içinde ilaç
kullanıyorum dr yapılıcak başka bişey kalmadığını söledi artık beklemedeyim bakalım
kan pıhtılaşması testine de trombofil deniyodu galiba canım
canım benim bütün testlerim yapıldı hsg çekildi histereskopi falanda yapıldı bi tek triodim yüksek çıktı biraz onun içinde ilaç
kullanıyorum dr yapılıcak başka bişey kalmadığını söledi artık beklemedeyim bakalım
barı kan pıhtılaşmasını yaptırayım da kafam rahat olsun artık. Trıodının yüksek olduğu için mı olmuş yanı kayıp. Çok büyük geçmiş olsun canım hayırlısı artık beklemedeyiz.
ben de 5 gün önce yaptırdım trombofil testimi bakalım sonuç ne çıkacak.ben 2 yıldır tiriot hastasıyım az çalışıyor ve ilaç alıyorum hergün acaba bunun etkisi olabiliir mi
Bebeğimin kalbi durup kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala ben kendimi toparlayamadım. Avere gibiyim bazen aşırı derecede hassas oldum herşeye ağlıyorum bazen çok sinirli oldum. rabbimden sabır diliyorum. adet olmadım oda gelmedi halabeklemedeyim. ikinci bebek olursa aynı şeyleri yaşama korkusu hep aklımda. ikinciye hamile kalanlar durumlar nasıl psikolojik olarak korkular çokmu oluyor :2:
Bebeğimin kalbi durup kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala ben kendimi toparlayamadım. Avere gibiyim bazen aşırı derecede hassas oldum herşeye ağlıyorum bazen çok sinirli oldum. rabbimden sabır diliyorum. adet olmadım oda gelmedi halabeklemedeyim. ikinci bebek olursa aynı şeyleri yaşama korkusu hep aklımda. ikinciye hamile kalanlar durumlar nasıl psikolojik olarak korkular çokmu oluyor :2:
ben de bebeğimi kaybettim yaklaşık 4 ay önce kızım önce 28. haftada doğmak istedi durdurduk o kadar yalvardım konustum kızımla ama 31. haftada yine doğacam dedi ve doğdu minik kızım minicikti yavrum 3-4 gün iyiydi hiç aklıma gelmedi ölebileceği... kızım benim 5. günden sonra iyi ve orta gitti ama cok kötü olmadı 9. gece kızımı görmeye gittik hergün 2 kere 15-20 dk görüyordum yine kosarak gittim yavruma önce bekleyin dediler bir bebekle uğrasıyoruz dediler ben hiç aklıma getirmedim kızım olabileceğisonra doktor çıktı bizim yanımıza geldi başladı konuşmaya bağırsakları şişmeye başladı patlayabilir onu operasyona alabiliriz kaldıramayabilir cok küçük dedi ben hala bana mı söylüyor diye baakıyorum kızımdan mı bahsediyor dedim ama kızımdı kötü durumda olan doktor dedi 2 dk kızınızı görün dedi(saat 23) girdik kızım cok kötü idi anlatamam o görüntüyü unutmaya caalısıyorum o yüzden sürekli kızımın fotolarına bakıyorum onu güzel hatırlamak istiyorum dr kızıma öyle baktığımızı görünce çıkın dedi bize yarın göstereceğim söz dedi o odadan cıktım ama içim daralmaya başladı sanki nefes almıyordum kızım orada can cekişiyor ben ne yapayım dedim hastanenin bahçesine cıktım o cama bakıp ağlıyordum ben ne yapacam diye esim zorla eve götürdü kızımıza süt sağ dedi evde durulmuyordu beni yatıştırıp bi kaç saat yatırdılar uyudum 3 gibi kalktım yine süt sağdım kızıma sonra hastaneyi aradım 3 buçuk gibi... daralmıştım duaya başladım allahım meleğimizi bize bağışla diyeceğime yanlışlıkla allahım meleğimi cennetine al dedim o an ne dedim ben dedim esime söyledim esim içini rahat tut dedi (meleğimin o saatte kalbi durmuş ölmüş 03:40) esim yine uyuttu ağlaya ağlaya uyudum gece rüyamda kızımı gördüm gözlerini açmış gülüyordu meleğim umutla uyandım rüyadan hemen hastaneye gittik yenidoğan yoğun bakımın önüne gittik kapıyı caldık biz geldik dedik hemsire bekleyin dedi dr çaağırdı dr kenara cekti beni sandalyeye oturttu başladı konuşmaya ben ameliyat yapacağız diyeceğini sandım o ihtımalden bile korkarken bebğinizi kaybettik dedi o an durdu hayat kulaklarım duymaz oldu hala bazen duymuyor boğazımda bir düğüm o düğüm hala var başka dediği hiç bir seyi duymadım sürekli bebeğim öldü dedim beynim duysun diye ama duymuyordu ben kızımı nasıl bırakacaktım bir daha onu göremeyecektim bana iğne vurdular bebeğimi son kez görecem dedim morgda dediler esim arkadasını aradı abisini aradı bizi alıp eve götürdüler ben sonkez kucağıma alayım diye ağlıyordum öğle namazından sonra gömülecek dediler beni son kez hastaneye götürdüler bu sefermorga gittik kızımı kucağıma aldım ilk banyosu yapılmıstı koklamamıstım hiç onu ama onun gibi kokmuyordu görümcem aldı elimden kızımı öpecektim ben onu sonrası yok ağlama dedi herkes cenaze namazı kılınırken kızım üzülmesin diye ağlamadım ben...mezarlıkta esim onu koydu toprağa o sırada dedim ki nasıl yapar bunu artık dokunamayacaktım ben zaten 1 kere 3. gün kucağıma verdiler 2dk tutmustum sadece dokunamadım mikrop kapmasın diye bir kere de 7. günde elimi soktum küvezin aralığından kızım sıkıca tuttu elimden sanki hiç birakmayacak gibi eşim resmini çekti o anın hep ona bakıyorum esimde tutsun diye elimi cekmeye calıştım kızım bırakma anne der gibi sıktı bırakamadım bilseydim son kez oldugunu bırakır mıydım kızım? esimde tuttu elini en güzel günüydü hayatımın ucuyordum sanki...
3 gün içinde mutlulukların en büyüğünü ve acılarının tarif edilmeyenini yasadım
kızım sen benim yarım kalan hayallerimsin gözümle sevdiğimsin kalbimdeki kanayan yaramsın en büyük mutluluğum ve en büyük acımsın sen benim kalbimin meyvesisin kalbimde büyüyeceksin hep orada olacaksın
ben seni öteki dünyada kucağıma alacağım günü bekliyorum belki kardeslerin olacak onlar hafifletecek belki ama asla unutturmayacak
her haftasonu seni görmeye geliyorum cünkü sen küvezde iken ben söz verdim sana seni hiç bırakmayacağım bedenini bırakmak zorunda kaldım ama ruhun benim içimde dokunuyorum toprağına ilk zamanlar sıcaktı yanına oturup konusuyordum senle artık kış oldu karlı toprağın toprağa dokunamamak üzüyor ama yine bahar ve yaz gelecek o zamana kadar yine gözümle seveceğim seni ben alıştım zaten hep seni gözümle sevmeye
canım kızım kardeslerin transfer olacak yakında ama sen benim biriciğimsin onlara dokunacağım belki seveceğim ama sen başkasın sen içimde kalan hayalsin hep öyle kalacaksın resimlerindeki gibi minicik
allahımın bana kısa süreliğine emaneti idin aldı benden emanetini ama sen bensiz girmezmişsin cennete anneciğim insallah seni üzmeyeceğim ve allahın izni ile sonsuz hayatta yanımda olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?