Herkese sağlıklı bebişler diliyorum önce...ben 17.haftamdayım ama henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim.çok şükür ultrasonda normal olduğunu görüyorum kıpır kıpır ama sürekli bir merak işte..en son doktor da sorunca hissediyo musun diye ben de size sorayım dedim
İlk hamileliğini yaşayanlar 20. haftadan itibaren bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlarmış. Daha önce doğum yapanlar daha erken haftalarda hissedebilirmiş.
Ben 16+5 günlük hamileyim daha hiçbir hareket hissetmedim( Sanırım birkaç hafta daha bekleyeceğim..
ben 14-15 haftadan itibaren elimi karnıma koyduğumda hep bir kıpırtı hissediyordum hatta eşime bak bebişi buldum burda falan diyordum
doktora gittik işte 1 ay sonra hissedebilirsin dedi hareketlerini bende anlattım elimi koyunca hissediyorum diye meğerse o hareketlenmeler benim bağırsak hareketlerimmiş çok gülmüştüm :)))))
şimdi 19 haftalık hamileyim sanırım dün gerçekten hissettim
hafif öne doğru eğilmiştim böyle karnımda damar atar gibi bişi oldu ara ara tekrarladı sonra durdu
16 haftalıkken hissettim ilk hamılelıgım önce kelebeklenme oldu göbegımde sonra pıtırcıklar geldı ve oglusum cok kuvvetlı 23 haftalıgız ve gecelerı benı uykudan bıle kaldırıyor erken basladıgı ıcın olsa gerek.
Herkese sağlıklı bebişler diliyorum önce...ben 17.haftamdayım ama henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim.çok şükür ultrasonda normal olduğunu görüyorum kıpır kıpır ama sürekli bir merak işte..en son doktor da sorunca hissediyo musun diye ben de size sorayım dedim
karın yapısıyla alakalı birazda ben erken hissettim :) sizinki daha bir avantaj karın kasları güçlü olanlarda geç hissediliyormuş ben erken sarkabilirim yani :)