Ben de 12 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzüldüm üzüntüye bağlı kanamam 2 ay durmadı sonra kanamam bitti hamile kaldım bu seferde kimyasal gebelik oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım şu an 19. Haftadayiz çok şükür. İlk bebeğimi unuttum asla o da benim evladım karnımdaki de diğer bebeğimin ulturasyon fotoğrafi hala asılı dolabın uzerinden her gün onunla da konuşuyorum kardeşin büyüyor diyorum. Zaman sadece alsimayi öğretiyor. Yeni gelen bebek eskisini unutturmuyor kendi sevgisi ile geliyor zaten kimse evladını unutmak istemez. O günler çok zor geçiyor delip geçiyor insanın kalbini ama geçiyor hayat tekrar kucaklıyor insaniHerkese merhaba
Mayıs ayında tesadüf eseri hamile olduğumu öğrendim. Çok şaşkın ve mutluyduk. Yeni evli sayılırdık ama daha ilk başlardan beri ona çok bağlandık. Her şeye dikkat ediyor bebeğim sağlıklı büyüsün diye elimden ne geliyorsa yapıyordum. İstenilen kan testlerinde her şeyim düzgün ve yolunda çıktı. 6. Hafta geldiğinde kalp atışlarını duyduk. O kadar sevindik ki içimde kalbi atan bir şeyi hissetmek duymak tarif edilemezdi. 9. Hafta başında kontrole diye gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu fark ettik. Tarif edilemez bir acı yaşadım. Hala da yaşıyorum. Kürtajla bebeğimi aldılar. İçimde büyük bir boşluk ve kayıp var. İlk düşüğüm olmasına rağmen genetiğe gönderdik. Sonuçlarını bekliyoruz.Her sabah uyandığımda hala karnımı tutuyorum unutamıyorum. Yeniden hamile kalmak acımı böyle hafifletmek istiyorum bir yandan da korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan. Benim yaşadıklarımı yaşayan birileri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Zaman dediğiniz gibi her şeyin ilacı sanırım. Hayatımın sonuna kadar ben de unutmayacağım bana hissettirdiği her güzel kötü seyi. Adınıza cok cok sevindim bir nebze umut oldunuz. Sağlıkla kucağınıza alın dua edicem bunun için.Ben de 12 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzüldüm üzüntüye bağlı kanamam 2 ay durmadı sonra kanamam bitti hamile kaldım bu seferde kimyasal gebelik oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım şu an 19. Haftadayiz çok şükür. İlk bebeğimi unuttum asla o da benim evladım karnımdaki de diğer bebeğimin ulturasyon fotoğrafi hala asılı dolabın uzerinden her gün onunla da konuşuyorum kardeşin büyüyor diyorum. Zaman sadece alsimayi öğretiyor. Yeni gelen bebek eskisini unutturmuyor kendi sevgisi ile geliyor zaten kimse evladını unutmak istemez. O günler çok zor geçiyor delip geçiyor insanın kalbini ama geçiyor hayat tekrar kucaklıyor insani
Herkese merhaba
Mayıs ayında tesadüf eseri hamile olduğumu öğrendim. Çok şaşkın ve mutluyduk. Yeni evli sayılırdık ama daha ilk başlardan beri ona çok bağlandık. Her şeye dikkat ediyor bebeğim sağlıklı büyüsün diye elimden ne geliyorsa yapıyordum. İstenilen kan testlerinde her şeyim düzgün ve yolunda çıktı. 6. Hafta geldiğinde kalp atışlarını duyduk. O kadar sevindik ki içimde kalbi atan bir şeyi hissetmek duymak tarif edilemezdi. 9. Hafta başında kontrole diye gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu fark ettik. Tarif edilemez bir acı yaşadım. Hala da yaşıyorum. Kürtajla bebeğimi aldılar. İçimde büyük bir boşluk ve kayıp var. İlk düşüğüm olmasına rağmen genetiğe gönderdik. Sonuçlarını bekliyoruz.Her sabah uyandığımda hala karnımı tutuyorum unutamıyorum. Yeniden hamile kalmak acımı böyle hafifletmek istiyorum bir yandan da korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan. Benim yaşadıklarımı yaşayan birileri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Kıyamam ya Allah'ım yardımcınz olsun bende 37 haftalık ikizimin birini kaybettim 4 sene geçti ama asla acısı geçmiyor kocamandı bebeğim 2 kilo toprağa verdim rabbim bu evladınızi kucagnza versin inşaallahMerhaba bende daha once 2 dusuk birisi 6 hafta digeri 8 hafta mayis ayi dusurdum. Ondan once 9 ay karnimda tasidigim evladimi dogrup 2 gun sonra kaybettim. Sonrasinda 2 kimyasal. Ve bunlari yasayan ben daha 21 yasimdayim. Dogurdugum bebegimi kaybetmenin acisini kimse anlayamaz. Bende 2 kere dusuk yaptim. Onun acisiyla kiyaslanamaz bile. 9 ay oldu hala Cok canim yaniyor. Yaşasaydi kocaman bebek olucakti. Bu gun hamile oldugumu ogrendim. Korkumdan sevinemiyorum bile. Yine dusuk yapma korkusuyla. Pzrts gunu hastaneye gidicem. Hemen yatis yapilacak takip edilecek lutfen bana dua edin cok acilar cektim insallah minigimi saglikla alirim elime
Üzuldum. Allahim bize merhamet etsin ve bize seffatci olurlar insallah. Iyiki elin bos kalmamis. O hastaneden boş çikmanin zorlugunu anlatamam. Baskalari suslene suslene cikarken. Ben aglayarak giyindim.Kıyamam ya Allah'ım yardımcınz olsun bende 37 haftalık ikizimin birini kaybettim 4 sene geçti ama asla acısı geçmiyor kocamandı bebeğim 2 kilo toprağa verdim rabbim bu evladınızi kucagnza versin inşaallah
Evet herkes öyle söylemişti tek tesellim oydu benimde rabbim acinizi hafifletsinÜzuldum. Allahim bize merhamet etsin ve bize seffatci olurlar insallah. Iyiki elin bos kalmamis. O hastaneden boş çikmanin zorlugunu anlatamam. Baskalari suslene suslene cikarken. Ben aglayarak giyindim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende Mayıs gibi hamile kaldim 9.haftada kalbi durdu düşük yaptım genetiğe gönderdik down sendromlu çıktı ayın 15 inde ben ve eşimin kromozom testine bakılacak birde pıhtılaşma varmı yokmu ona bakılacak yureğimiz ağzimizda ağustosun 15 ini bekliyouzHerkese merhaba
Yaşadıklarımın özeti yazdiklariniz... Inşallah bebeğinizi saglikla alirsiniz kucaginizaMerhaba bende daha once 2 dusuk birisi 6 hafta digeri 8 hafta mayis ayi dusurdum. Ondan once 9 ay karnimda tasidigim evladimi dogrup 2 gun sonra kaybettim. Sonrasinda 2 kimyasal. Ve bunlari yasayan ben daha 21 yasimdayim. Dogurdugum bebegimi kaybetmenin acisini kimse anlayamaz. Bende 2 kere dusuk yaptim. Onun acisiyla kiyaslanamaz bile. 9 ay oldu hala Cok canim yaniyor. Yaşasaydi kocaman bebek olucakti. Bu gun hamile oldugumu ogrendim. Korkumdan sevinemiyorum bile. Yine dusuk yapma korkusuyla. Pzrts gunu hastaneye gidicem. Hemen yatis yapilacak takip edilecek lutfen bana dua edin cok acilar cektim insallah minigimi saglikla alirim elime
ben de synı şeyi yaşayıp çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum tüp bebek deniyorlar 5 embriyo yapıyorlar sonra tutmuyor hepsi de can deyip üzülme olmuyor bu da aynı şey diye düşünüyorum binlercesi hergün ölüyor o zaman tabi 12 hafta uzun bir dönem ben de 6.haftamda kaybetmiştim anlıyorum acınızı yaşadım amaBen de 12 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzüldüm üzüntüye bağlı kanamam 2 ay durmadı sonra kanamam bitti hamile kaldım bu seferde kimyasal gebelik oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım şu an 19. Haftadayiz çok şükür. İlk bebeğimi unuttum asla o da benim evladım karnımdaki de diğer bebeğimin ulturasyon fotoğrafi hala asılı dolabın uzerinden her gün onunla da konuşuyorum kardeşin büyüyor diyorum. Zaman sadece alsimayi öğretiyor. Yeni gelen bebek eskisini unutturmuyor kendi sevgisi ile geliyor zaten kimse evladını unutmak istemez. O günler çok zor geçiyor delip geçiyor insanın kalbini ama geçiyor hayat tekrar kucaklıyor insani
Bu durumu yaşamayan hiç kimse anlamıyor canımben de synı şeyi yaşayıp çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum tüp bebek deniyorlar 5 embriyo yapıyorlar sonra tutmuyor hepsi de can deyip üzülme olmuyor bu da aynı şey diye düşünüyorum binlercesi hergün ölüyor o zaman tabi 12 hafta uzun bir dönem ben de 6.haftamda kaybetmiştim anlıyorum acınızı yaşadım ama
Test sonucuna nasıl ciktiSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende Mayıs gibi hamile kaldim 9.haftada kalbi durdu düşük yaptım genetiğe gönderdik down sendromlu çıktı ayın 15 inde ben ve eşimin kromozom testine bakılacak birde pıhtılaşma varmı yokmu ona bakılacak yureğimiz ağzimizda ağustosun 15 ini bekliyouz
Henüz çıkmadı malesef bekliyoruz bizdeTest sonucuna nasıl cikti