İlk başarısız tüp bebek denemesi, ikinci denemeye hazırlık, kullandığımız ilaçlar

Hangi hastanede karar verdiniz

Hangi hastanede karar verdiniz
Canım henüz karar veremedim.Bahçeci ile konuştuğumda farklı bir tedavi uygulamayı önerir ise ve fiyatta uygun gelirse belki bahçeci olabilir.Muhtemelen Uludağ üniv.yaptıracağım.
Uludağ üniv.fiyatlar şu şekilde bilginiz olsun.
*SGK destekli ise tüp bebek 1071₺ ilaçlarda 1000-2000₺ civarı transfer bu paketin içinde (sıraya alıyorlar 1-5 ay sürüyor duymuştum,sıra kişideki probleme göre değişiyor )
*Ücretli yaptırınca 6000₺ transfer buna ücrete dahil+ilaçlar 3000-6000₺ arası eğer transfer yapılmaz ise 2500₺ iade ediyorlar.
*Aşılama SGK kampsamında ise ücretsiz ,çocuğu olanlara 600₺
Üniversitede tedavi görmek istiyorsanız öncelikle infertilite ya da kadın doğum polikliniklerine gidiyorsunuz onlar sizi uygun görürler ise yönlendiriyorlar

Bana müsait değil 43 yaşındayım

Bana müsait değil 43 yaşındayım
Canım SGK dan faydalanmayanlar ücretli yaptırıyorlar.Ücretli tüp bebekte sıra beklemekte yok...Yaştan kriteri yok ücretlide en azından ben bu şekilde biliyorum.Bende Ocak ayında 41 olacağım

Canım SGK dan faydalanmayanlar ücretli yaptırıyorlar.Ücretli tüp bebekte sıra beklemekte yok...Yaştan kriteri yok ücretlide en azından ben bu şekilde biliyorum.Bende Ocak ayında 41 olacağım
Yaptiriyorum zaten :) 2 . Denemem seninde bebeğin yoksa yaptırmaya başlasan iyi olur yoksa yaştan dolayi yumurta azaliyor

Canim ilk tüp bebek denememi üniv.sgklı olarak yaptırdım.Malum yaş kriterim 2.tüp bebek denememde SGK kapsamına uymadığı için ücretli yaptirdim.3.denemeyi üniv.disinda yaptırıp yaptırmakta kararsızım.Özellikle 2.denemede yumurta 3 folikülde boş çıkmıştı.Amh benim 2.73 doğal yolla hamile kalıyorum ama tüp bebekte pek randıman alamadık

Al bendende o kadar doğal yolla hamile kalıyorum gelişimi duruyor tup bebekte tık yok bende anlamadim

Benim 2.bebeğim trizomi18 olduğu için 13+5 gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.O yüzden bende bir korku oluştu
Al bendende o kadar doğal yolla hamile kalıyorum gelişimi duruyor tup bebekte tık yok bende anlamadim

Benim tüp bebek sürecim olacak sanırım pgt ile yapılacak . Size sormak istediğim bir soru var . Tüp bebeğe karar verdik diyelim süreç ne kadar sürüyor toplama öncesi toplama sonrası vs kullanılan ilaç vs bana açıklayabilecek birileri var mı acaba ? Çok ufak bir Doğu ilinde görev yapıyorum ve burada benim tüp bebek yaptırabileceğim bir yer yok şehir dışına gitmem gerekecek memur olduğum için çok kolay olmayabilir sizce nasıl ilerler süreç ? Teşekkğr ederim şimdiden

Normal dondurulmuş embriyo transferi yumurta toplama hazırlığı ortalama 1 ay sonrasında rahim dinlendirme 1 ya da 2 ay transfer e hazırlık 10 15 gün ortalama 3 4 ay ama pgt hiç yaptırmadm rahim dinlendirme dönemimden uzun sürmez bir aksilik çıkmaz evraklarınız kan tahlilleriniz vs tamsa bu kadar sürüyor.

Merhaba inşallah hamilesinizdir. Bende ilk transferimin bugün negatif olduğunu öğrendim. 2. transfer için ne kadar beklediniz peki, bir sonraki ay hemen denenebiliyor mu?

Merhaba inşallah hamilesinizdir. Bende ilk transferimin bugün negatif olduğunu öğrendim. 2. transfer için ne kadar beklediniz peki, bir sonraki ay hemen denenebiliyor mu?
Merhabalar evet 29 haftayı bitirdik çok şükür ikizlere hamileyim :) 2.transferi bir sonraki ay için planladık dondurulmus embriyolarımız olduğu için

bu arada sonuç beklerken hiç kendinizde belirti aramayın. Benim negatif denememde de pozitifte de belirtilerim aynıydı. Göğüs hassasiyeti vs. hatta aynı olduğu için 2. de de umutlanmadım ama pozitif oldu. Hamilelik belirtisi dediğiniz şey 6. haftada filan başlıyor diğerleri ilaçların hormonların etkisi

Merhabalar evet 29 haftayı bitirdik çok şükür ikizlere hamileyim :) 2.transferi bir sonraki ay için planladık dondurulmus embriyolarımız olduğu için
Allah sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi benimde dondurulmuş var, Sizi böyle duyunca tekrar umutlandım. darısı başıma inşallah

hamile kalanların çoğu göğüs hassasiyeti olduğunu belirtmiş, bende hamile olmadığımı göğüslerimden anladım. Adet sancılarıma çok takılmamıştım belki bebek yerleşiyordur rahim gelişiyordur diye düşünüyordum ama göğüslerim yumuşacık hiç hassasiyet yoktu maalesef

Allah sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi benimde dondurulmuş var, Sizi böyle duyunca tekrar umutlandım. darısı başıma inşallah
aminn inşallah size de en kısa zamanda nasip etsin olur merak etmeyin herkesin oluyor artık

benim normalde de her adet öncesi göğüs hassasiyetim olur. Hamilelik öncesi de oldu, negatifken yine oldu. Demekki bu bir belirti değil. hiç takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…