Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o korunma yönteminize,yaşınıza göre değişir..nasıl korunuyorsunuz?
hayır daha önceki korunma yönteminizi sormuştum aslında...
hımm anladım şimdi.canım ben 4 yıllık evliyim bu sene çocuk yapalım dedik bende senin gibi 6 ay sonra olur diye düşünüyordum..ve eşim korunuyordu du öncesinde. ben hiç ilaç almadım 28 yaşındayım ve ilk denemede hamile kaldım.(maşallah)
aslında 6 ay sonra olsun falan diyodum ama süpriz oldu işte..
inşallah sizinde hemen olur ,adet bitiminden sonraki hafta hergün denedik 3 gün üstüste ve oldu..
Merhaba kızlar bende ilk ay hamile kalanlardanım 28 Ağustos sat tarihim bittiği gün itibariyle 21 . güne kadar gün aşırı denedik oldu .Daha öncede 2 kere denemiştik ama yumurtlama günlerinde değildi ve bilinçsiz olaraktı biz ne zaman hadi bu ay olsun desek adet günlerine yaklaşmış oluyoduk. İkikere bu şekilde oldu tam bilinçli olarak hayatımızda ilk defa eylülde denedik ondada oldu Allahımıza şükür.
benim adetimin son gunu 6 aralikti....13 aralikta calismalara basladik ve sabaha karsi 2-3gibi hergun calisiyoruz ve hemen altima yastik katip yarim saat kaliyorum ama 1-2 saat sonra lavaboya gidiyorum bu engel cikarirmi??
Arkadaşlarımdan ilk ayında hamile kalanlarda oldu hiçbir sorun yokken 1 sene sonra kalanlarda oldu.bizde 9 aydır istiyoruz ama hala olmadı kafasına takmayanlar banada anlatsada rahat olabilsem hiç olmayacakmış gibi geliyo hayırlısı artık...
biz hergun birlite olduk ozaman bu ay tutmaz desenize (
biz hergun birlite olduk ozaman bu ay tutmaz desenize (
Bizde her gün birlikte olduk, sonra reglim 3 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı.Çarşamba günü de doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hiç öyle altma yastık koyup beklemedim de. kaydirigubbakcemile3
Belli olmaz şekerim belkide olur bunu düşünme şimdi sen. Hem zaten herşeyi bukadar bilmekde iyi değil eskiler bukadar ayrıtı bilmiyormuş çatır çatırda çokcukları oluyormuş.Şimdi herkes herşeyi biliyo ama kimse kolay kolay hamile kalamıyor genelde hemen kalanlar azınlık esasında.
il denemenizdemi hamile kaldin canim.....
benim adetimin son gunu 6 aralikti....13 aralikta calismalara basladik ve sabaha karsi 2-3gibi hergun calisiyoruz ve hemen altima yastik katip yarim saat kaliyorum ama 1-2 saat sonra lavaboya gidiyorum bu engel cikarirmi??