Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni anliyorum:)) bizim de ayni sekilde dedigin gibi bu ay ilk denememiz, tarihlerimiz de seninle uyuyor. Hayirlisi senin icin de benim icin de:)
merhaba aradaslar ben bu ay ilk denememi yapiyorum hamile kalma olasigim yuksek olabilirmi???genellikle ciftlerin %85 6 ay sonra hamile kaliyormus...
Slm canim eger kontrol hapi kullanmadiysan ve kendi yontemlerinizle korunduysaniz ilk aydan hamile kalma olasiligin tabiki var.
Benim suan ikinci hamileligim ve ilk korunmadigim aydan hamile kaldim :kedi:
biz yeni evlendik canim ilk ayimiz bebek istiyoruz.....adetime 10 gun kaldi bakalim ne olucak ama pek umudum yok :)
Canim hayirlisi olsun ne zaman hayirlisiysa bi evlat sizin icin o zaman olsun insallah :Saruboceq:
Bende bilmiyorum canim, oldu Vallaha Allah'in hikmetinden sual olunmazmis, hayirlisi ile olsunlar da olsunlar napalim, simdi iki dene bebem var biri 4 bucuk biri de 17 aylik, Allah sizlere de nasip etsin insallah, ikinci bebegime 3 sene korundum 7 ay korunmayi biraktikdan sonra hamile kaldim, en son umudum kalmicakti, ama o da oldu cok sukur herkesin basina insallah hayirlisi ile Aminnnnnnnnnnnn .
allah inşallah sanada hamilelik ve bebek duygusunu yaşatır ben 3 haftalık hamileyim allah senin ve eşinin yanındada olsun allah seni kutsal görevle taçlandırsın canım benim adın aleynamı
ok bişiy diyil allah sana en kısa zamanda evlat verir canım sakın üzülme hep umutlu ol ve ümitli ol belki hamişsindir yarın belli olur kan testinde