Öncelikle Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.7 aylık evliyim.Evlendiğimden beri konuları takip ediyor ve okuyordum.Bir gün bende buraya sevincimi yazacağım diye düşündüm hep.Ve o gün geldi şükürler olsun
Neler yaptım nasıl oldu hemen anlatıyorum :)
Korunmayı bırakmaya karar verdiğimiz ay önce doktora genel muayeneye gittim.Hormon testi yapıldı.Ultrasonda rahime yumurtalıklara bakıldı.Her şey normaldi.Ancak PROLAKTİN HORMONU 29 ÇIKTI. Doktorum biraz yüksek dedi ve dostineks verdi. Pazartesi-Perşembe yarım olarak kullandım.ve ayrıca LETRA WOMEN adında vitamin verdi folikasit ağırlıklı.
SAT 3 MART.35 güde bir düzenli adet görüyorum.Adet bitiminden 3 gün sonra soğan kürüne ve ovülasyon testine başladım.Her gün sabah aç karnına 1 adet orta boy soğanı 4 e bölüp 10 dk kaynatıp içtim. BEN SADECE SABAHLARI İÇTİM. Ama çok düzenli içtim.Eşim de her sabah aç karnına keçi boynuzu özü yedi 1 tatlı kaşığı..ovülasyon testinde piki gördüm.pikten önceki 2 gün ve sonraki 1 günü değerlendirdik.Biz BEBEK İÇİN sağlıklı bir ortam hazırlamaya çalıştık elimizden geldiği kadar.Takdir RABBİMİNDİR TABİKİİ..Heyecanla adet günümü beklemeye başladım.8 NİSAN adet günümdü. İçimden bi ses saban test yapmalıyım hissi verdi ve o gece sabah olmadı sanki :) VE SABAN ERKENDEN KALKIP TEST YAPTIMMM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜMMM..MİNİĞİM BENİMLEYDİİ ŞÜKÜRLER OLSUN
iş yerinde öğle arası gidip kan verdim BETA 211 çıktı.
BELİRTİLERDEN BAHSEDEYİM,
-yumurtlama döneminde şeffaf afedersiniz sümük gibi bir akıntı oldu.ve sol kasığımda sızı vardı sanki iğne batıyormuş gibi.Vajinal bölgede de bir baskı göğüslerde hassasiyet hissediyordum.Vücudumda da sanki gaz varmış gibi bir şişkinlik vardı. Ve çok sık tuvalete gitmeye başladım.Günde 8-9 kere gidiyordum.Sabahları hafif mide bulantısı vardı.Halen var.
ALLAH İSTEYİP DİLEYEN HERKESE BU MUTLULUĞU BU DUYGUYU NASİP ETSİN..BÜTÜN HAMİŞLER DE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALSIN BEBİŞLERİNİ İNŞALLAH...