Arkadaşım bu adam seni aldatmadı mı ben mi yanlış anladım ..
çok güzel anlatmışsın cnm benim ben olsam madem seviyorsun kaybetmek istemiyorsun şansını dene derim zarar gelmez olursa oolur zaten olmassada durumu kabullenmekten başka çaren yok bence karşısın açıktığın zaman ilk başta zo rolur ama bnece sonra görmezden gelmez gibime geliyor cnm bak bundan bir kaç ay önce sevgilimle ayrıldık 1 ay faln ayrı kaldık bne kaktım onu kaybetmemek için 18 saat uzakta benden habersiz yanına gittim sonuç ne oldu barıştık o gün çok güzeldi benim için ben git derim bi kerede olsun şansını dene bence
yok yok aldatmadı.bir kızla samimi oldu ancak kıza çok güzel bi ilişkim var falanda demişti.ama ben samimi oldukları için uyuz oldum.sinirlendim falan canım:18:
Allah nazardan saklasın sizi canım.İnşallah bizimde böyle olur.Dünyaya anneyi bababı kardeşi sevgiliyi dostu sevmek için geliyoruz.Ya niye geliyoruz? Bunun degerini bilmezsek neyin bilicez...
cnm ben gittim ğimle ilgili konu açmıştım istersen bak biraz motive olursun inan zarar gelmez sen sansını dene sevgide değil senin ki belli aşk aşk daha üstün sevgiden
Tabiki canım tabiki AŞKBugün gidebilirsem bugün olmadı yarın gidicem.Ya iyiki burdasınız.İnsan yanlız hissetmiyor kendini.Şuan dostlarım uzagımda.Yanımda dostum olarak erkek bi arkadaşım var.Oda anlamıyor tabi
tabi cnm her zaman yanındayız biz her zaman sakın kendini yanlız bilme bizler varız bizlerde seviyor sorunlar yaşıyoruz acı çekiyoruz v.s tabi git bana zarar gelmedi sana da gelmez hoşuna gidecektir emin ol allah yolunu bahtını açık etsin bol şans
Sizce yanına gitmeli miyim? Onu kaybetmeyi düşünmek istemiyorum bile.Acaba yanına gidersem bana kızar mı ?
dilancım yaşını öğrenebilirmiyim?
20 yaşındayım cnm
cnm ya böyle olmasına gerçekten üzüldüm terbiyesizlik etmiş bunun nasıl yapabildi anlamadım bu kadar basit mi onun için bende senin yerinde olsam bitiiririm çok doğru karar vermişsin cnm
Sağol canım ya.Falcı arkadaşıma söyledim.Oda istanbula gelince bakıcak falıma.Ama yinede konuşmıcam hiçbişekilde.Kendi gelirse gelir.
haklısın gelirse gelir sen elinden gleleni yaptın ama kullanmayı bilmedi mutlaka pişman olacaktır sakınadım atma dünya onsuzda dönüyor bunu asla unutma unutman gerekiyorsa unutursun hayat insana neleri unutturur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?