İlk aşkı tekrar yaşadım, kaybettim..

Arkadaşım bu adam seni aldatmadı mı ben mi yanlış anladım ..

yok yok aldatmadı.bir kızla samimi oldu ancak kıza çok güzel bi ilişkim var falanda demişti.ama ben samimi oldukları için uyuz oldum.sinirlendim falan canım:18:

Allah nazardan saklasın sizi canım. İnşallah bizimde böyle olur.Dünyaya anneyi bababı kardeşi sevgiliyi dostu sevmek için geliyoruz.Ya niye geliyoruz? Bunun degerini bilmezsek neyin bilicez...

cnm ben gittim ğimle ilgili konu açmıştım istersen bak biraz motive olursun inan zarar gelmez sen sansını dene sevgide değil senin ki belli aşk aşk daha üstün sevgiden

cnm ben gittim ğimle ilgili konu açmıştım istersen bak biraz motive olursun inan zarar gelmez sen sansını dene sevgide değil senin ki belli aşk aşk daha üstün sevgiden

Tabiki canım tabiki AŞK Bugün gidebilirsem bugün olmadı yarın gidicem.Ya iyiki burdasınız.İnsan yanlız hissetmiyor kendini.Şuan dostlarım uzagımda.Yanımda dostum olarak erkek bi arkadaşım var.Oda anlamıyor tabi

tabi cnm her zaman yanındayız biz her zaman sakın kendini yanlız bilme bizler varız bizlerde seviyor sorunlar yaşıyoruz acı çekiyoruz v.s tabi git bana zarar gelmedi sana da gelmez hoşuna gidecektir emin ol allah yolunu bahtını açık etsin bol şans

Teşekkürederim canım.

Dün yanına geleceğime dair msjlaştık.Zamanlar çakışıyor falan dedi.Bende en son görmek istersen gerçekten 5 dknı ayırabilirsin deyip facebook sayfasını kapattım.Yola çıktım.Gittim bekledim bekledim.Dondum, çok esiyordu.Kitap falan okudum.Ama orda onu beklemekten mutluydum açıkcası.Telefon numarasını sildiğim için facebookdan mesajlaşıyorduk.En son yakın bi arkadaşıma msj attım.Facebookuma girip sevdiğim erkege nerde oldugumu söylesin diye.Msjı attı.Ardından "gelemem anlamıyomusun" msjı geldi.Eve döndüm.
Facebook msjlarıma baktım önce.Ben evden çıkarken attıgım son msjın üstüne "Bana böyle şeyler söyleme net bir vaziyette evden çıkamam kablo servisini ve abimi beklemeliyim oturmuş öylece kitap okuyorum. Gelemem baska bir gün baska bir yerde tek kalırsan davet edersin. Yalan söyleme gibi bi yetenegim yok ne yazık ki özledim seni görmeye ihtiyacımda var sanırım. Ama bugun imkansız" yazmış.Ben bunu çıkarken okumadım.Onu beklerken msj attırdıgım arkadaşım da bakmamış diger mesajlara.Bunu görünce " görmedim msjını çıkarken sakin ol" yazdım sadece.kendi şaşkınlıgıma verdim.ardından twitterda yazdıklarına bakayım dedim.başımdan aşşağı kaynar sular döküldü.Evde olması gereken adam telefonunun adres etiketleme özelliği ile kendini spor salonunda etiketlemiş.Akşam arkadaşlarıyla planlarını yazmış.Ve bana bir gönderme olarak da "Böyle sinsi sinsi yaklaşsam sonra suratına s.kime kadar yolun vaarr diye anırsam. Oh ulan o zaman evlenirdik!" yazmış. Öyle hayal kırıklığına ugradım ki.Ben onu soguktan titreyerek beklerken yazdıkları, yalanları, seviyesizliği.Okuduğum gibi "twitterda yazdıkların çok güzel ya" falan yazdım.Ardından grurumu daha fazla kıramam diyip."bitti.yemin ediyorum ki bitti." dedim.Bu sefer o "ne olduda bitti" falan yazdı.
Bende bunu yazdım."Bütün mutluluklarımı mahvettin.En güzel duygularımı mahvettin.Evet bende hatalı davrandım.Ama sen gibi olmadı hiç bi zaman.Seni tanımamışım gerçekten.Ben tüm benliğimi bi yana bıraktıp çocuk aşkıyla geçtim karşına herseferinde, bu günde bu duygularla geldim oraya.Ben orda soğuktan titrerken sen "s.kime kadar yolun var"ları, spor salonunda etiketlerini, akşam yapıcaklarını paylaşmışsın.Övünürcesine.Ben gelicek olsanda olmasan orda seni beklemekten mutluyum tabi o esnalarda.Yağmur ıslatmasa daha da oturucam hatta!Doğu görüyo, eve dönmemi bekliyo söylemek için, söyleyemiyo.Sen elini tuttuğun insan içine çıktıgın aşığım dedigin bi kadını nasıl bukadar küçük düşürebiliyosun.Nasıl bi haysiyet var sende.Ne sanıyosun beni merak ediyorum.Çocuk aşkı taşıyorum diye gerçekten çocuk oldugumu falan mı.Ben manevi dünyamda kendimi okadar geliştirmişim ki duygular için yaşadığımızı şu yaşımda kavramışım ve buna göre davranmaya karar vermişim.Senin bunu anlaman yıllar sürücek belli ki.Hani öyle bi aşkı çöpe attın ki.Emin ol en kötülerini gördüm de bukadar iyi gözüküp bukadar kötü olanını..Bütün geçmişimiz bi yana.Hiç mi utanmadın o tweetleri atarken.Ulan 5 dk istedim senden.Senin o odun aklın basmaz diye açıklıyorum.Dediğim gibi yemin ediyorum ki bitti.Gelip yüzüme özürdilemediğin taktirde de asla ve asla bir daha elimi tutmayı bırak sesimi dahi duyamazsın.By"

Son düzenleme:
cnm ya böyle olmasına gerçekten üzüldüm terbiyesizlik etmiş bunun nasıl yapabildi anlamadım bu kadar basit mi onun için bende senin yerinde olsam bitiiririm çok doğru karar vermişsin cnm

cnm ya böyle olmasına gerçekten üzüldüm terbiyesizlik etmiş bunun nasıl yapabildi anlamadım bu kadar basit mi onun için bende senin yerinde olsam bitiiririm çok doğru karar vermişsin cnm

Sağol canım ya.Falcı arkadaşıma söyledim.Oda istanbula gelince bakıcak falıma.Ama yinede konuşmıcam hiçbişekilde.Kendi gelirse gelir.

Sağol canım ya.Falcı arkadaşıma söyledim.Oda istanbula gelince bakıcak falıma.Ama yinede konuşmıcam hiçbişekilde.Kendi gelirse gelir.

haklısın gelirse gelir sen elinden gleleni yaptın ama kullanmayı bilmedi mutlaka pişman olacaktır sakın adım atma dünya onsuzda dönüyor bunu asla unutma unutman gerekiyorsa unutursun hayat insana neleri unutturur cnm

haklısın gelirse gelir sen elinden gleleni yaptın ama kullanmayı bilmedi mutlaka pişman olacaktır sakın adım atma dünya onsuzda dönüyor bunu asla unutma unutman gerekiyorsa unutursun hayat insana neleri unutturur cnm

Yok yeminliyim asla dönmem Neleri unuttum onuda unuturum.Böyle olucaksa hiç olmasın zaten.Ne karaktersizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…