Nacizane fikrimdir ki; Biraz ondan kaç derim çek kendini.özlesin seni zaten anladığım kadarıyla o da seni seviyor.Kaçan kovalanır.Sonra durumunu " http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...me-kustumquot-diyenler-hayydi-kaynatalim.html " buradan bize bildirebilirsin cnm.Bu arada bende yengeç burcuyum,belki faydam olur sana:)
Yengeç insanı alıngandır... Düşün bakalım hayatta onu en çok ne mutlu eder... yemek yemeği çok severler...ellerinle onun sevdiği bir yemek yapabilirsin... çok sevdiği güzel bir kitap...sevdiği duygulanabileceği güzel bir armağam özür dilemek için...
Evet zaten yanına giderken öyle birşey yaparak gitmek istiyorum.Ama acaba biraz bekleyip mi gitsem ? (1-2 hafta mesela) yada hemen mi gitsem :18: Ya o arada benden iyice soğursa.Korkuyorum kızlar.Birde en son başkasıyla çıkıyor sandım.Çemkirdim.Sonra özürdiledim ama. Uf çok şaşkınım ben ya.Ağlıycam.
ömür çok kısa inan ki...Evet zaten yanına giderken öyle birşey yaparak gitmek istiyorum.Ama acaba biraz bekleyip mi gitsem ? (1-2 hafta mesela) yada hemen mi gitsem :18: Ya o arada benden iyice soğursa.Korkuyorum kızlar.Birde en son başkasıyla çıkıyor sandım.Çemkirdim.Sonra özürdiledim ama. Uf çok şaşkınım ben ya.Ağlıycam.
ömür çok kısa inan ki...
amaaan, yarın konuşurum deyip 1 gün bile ertelememek lazım aslında, yani gerçekten gitmeye konuşmaya niyetin varsa, fazla beklemenin bi anlamı yok. Konuşursun, ne olacaksa olur, ikinizin de kafası rahat olur...
Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
bence arayı soğutmadan hemen gıtmelisin kapısına ufak bırde hediye al dayan kapısına gözü yaşlı erkekler ağlayan kadınlara asla dayanamaz
Haklısınız bian önce kendimi hazırlayıp gidicem.Çok seviyorum onu ya.
gidebılıosan şekerim yarın gıt güzel gıyın kendınden emın ol kapısına dayan hiç bir insan evladı bır kızı kapıda bırakmaz:) senı dınleyıp sana hak verecektır sen bekledığın sürece zaman senın aleyhıne işliyor ona göre
Bence hediye sakın alma sonra yaptığı şeyin doğru olduğunu sanar kendine çok pişman olmuş havası verdirme ne yani sende kıskanmışsın ilişki içinde olduğun biri gidiyor başka kızla samimi oluyor ne demek yani! sakın kendinden çok taviz verme sonra üstüne rahatlık çökmesin daha kötüye sarar felan burada okuyup duruyoruz..
yarın eet güzel giyin kendine bak o şekilde git ve ona yalvarır şekilde değil laflarının ağır olduğunu ama seni kıskandığı için bunu yaptığını bununda o an için normal olduğunu kendisininde buna sebebiyet vermemesi gerektiğini söyle.. Ama dik dur kendi doğrularından taviz verme.. Kabul edecekse seni böyle etsin sen kıskanan bir kadınsan bunu değiştiremezsin oda bunu bilerek davransın
Eee tabiki öyle olacak.Burda yakınıyorum ediyorumda.Onun yanında suratımda mimik olmaz benim.Gittiğimde de aynı şekilde davranıcam.Ay hemen yarın nasıl olacağımı ayarliim.Çok teşekküredeirm kızlar ilgilendiginiz için.Çok rahatladım buraya içimi dökünce.Gelişmeleri aktarıcam
hadi gazan mübarek olsun..anlat anlat tutma içinde sıkıntı yapma hiç valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?