İlk aşılamam

Günaydın. ne güzel pozitif yazmışsın. Dilerim hepimizin kucağı tez zamanda dolar. Dediklerinizi yapıp kafaya takmamaya çalışacağım. On gün sonra test vereceğim. Bakalım hayırlı haberlerle inşallah

Kuzum test yaptım bugün 14. Günüm görebiliyor musun kan verdim en net orda görürüm diye

Eklentiler

• IMG_7426.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 98
Kuzum test yaptım bugün 14. Günüm görebiliyor musun kan verdim en net orda görürüm diye
Sorunun muhatabı değilim ama ilk hamileliğimde benim de sizinki gibi silik çizgi çıkmıştı ilk olarak. Yok yere ümitlendirmek istemem ama sanki silik bir çizgi görünüyor. Geç döllenme olduysa bu şekilde çıkması normal.. Kan testi sonucunuz ne zaman çıkacak?

2 saate çıkar dediler beklemedeyim

Kızlar bugün benim aşılamanın 13. Günü kan testi verdim kızlar dua edin olsun inşAllah 4 yıldır deneyemediğimiz yol kalmadı artık

Merhabalar test yaptınız mı durumunuz nedir Bu arada umutsuz olmayın Ben de şu anda 13 günümdeyim bende de hiç belirt yok Sadece çok adet sancısı çekiyorum alttan

Merhabalar test yaptınız mı durumunuz nedir Bu arada umutsuz olmayın Ben de şu anda 13 günümdeyim bende de hiç belirt yok Sadece çok adet sancısı çekiyorum alttan
Merhaba. Hayır sabah ilk idrarla evde test yapacağım ama bugün karın ve bacak ağrısı yaşıyorum. Regli günüme 5-6 gün var ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum. Siz bu arada hiç test yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…