- 6 Mart 2024
- 102
- 23
- 31
- Konu Sahibi papatya insan
Merhaba bütün anne adayları eminim hepimiz çıktığımız bu yolda emeklerimizin karşılığını alarak elimizde mis gibi kahve yudumlarken çocuklarımızın gözlerinin içindeki gülümsemeye bakarak burada atlatılan zorlu süreçleri hatırlar birbirini tanımayan insanlar olaraktan gönül Birliği ile birbirimize verdiğimiz desteği hatırlarız. Ayın 27’sinde doktora gittim altı aydır çocuk istediğimizi söyledim eşimin ve benim test sonuçlarıma bakıldı eşim de ileri hareketsizlik sorunu - ben de yumurta tembelliği olduğu söylendi normal yollarla bu değerlerle 1 yılı doldurun çocuğunuz olur denildi ama yaşım 31 geç kalmak istemiyorum diyerekten aşılama talep ettim . Gonal f 900 verdi 150 mg 6 gün onu kullandım yanında klomen ve decavit kullandım . Altıncı gün gittiğimde 11 tane yumurtam vardı 6 sağ 5 solda boyutları 8-12 mm farklıydı ve tekrardan 125 mg olmak üzere gonal f 300 verdi ve yumurtalar erken çatlamasın diye ekstradan da centrotide die bi iğne yapıldı inşallah yarın tekrar gideceğim sabah kan testi alacaklar galiba çatlatma iğnesi yapılacak eğer yumurtalar uygun konuma geldiyse büyük ihtimal %90 pazartesi aşılama yaparız denildi dualarınızı bekliyorum bu arada sayfaya bugün üye oldum aylardır hep uzaktan takip ediyordum bu süreç hiç kimseyle paylaşmadık . sürekli eşimle de başbaşa konuşmak bizi yorar diye oturup sürekli aynı konuyu konuşmadığımız için galiba burada paylaşır destek alırsam vücut enerjim daha iyi olur diye düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim aşı yapıldıktan sonra nelere dikkat etmen gerektiği konusunda avakado yemek spor yapmak gibi şeyler yazılmış ama daha da bunun üzerine eklemek istediği olan varsa paylaşmak istenilen bilgiler varsa açığım şimdiden teşekkür ederim.